2777
2789
منم دلم نميخاد عروسي بگيرم  كلا از اولم تمايلي بهش نداشتم  ك ارزوم باشه  شهري هم ك ...

منم مطمئنم که بهم خوش نمیگذره واسه همین تو دوراهیم 

...کدوم شهرین مگه؟

مراعهدیست با جانان ❤❤
کی ازدواج کردین چندوقت رفتین خونتون

یسالونیم ازدواج کردیم. ۷ماهه خونه خودمونیم

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شماهم عروس جدیدین انشاله که تو زندگیتون هر لحظه عروسی باشه و شادی 

بهمچنین.عزیزم.هر طوری که روحیتون قبول میکنه همون کارو بکنید وقتی با عروسی گرفتن روان خودتون اذیت میشه نگیرید.مطمئن باشید پشیمونم نمیشید

بهمچنین.عزیزم.هر طوری که روحیتون قبول میکنه همون کارو بکنید وقتی با عروسی گرفتن روان خودتون اذیت میش ...

خیلی ازتون ممنونم که کمک میکنید تو تصمیمم 

مراعهدیست با جانان ❤❤

رفتم تاپیک قبلیتو خوندم عجب خانواده شوهری داری

عروسی بگیر خانوادشو دعوت نکن 

چون اگه نگیری بدتر کینه بد بودن خانواده شوهرت که باعث شدن عروسی نگیری رو دلت می مونه و با شوهرتم به مشکل میخوری و هی به روش میاری بعدها

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
موفق باشین انشاله همیشه کنار هم شاد لبتون پر از خنده 

مرسی عزیزم همچنین. هرچی که برات بهترینه همون بشه

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...

من خودم اصلا نمی خواستم بگیرم به اصرار مامانم گرفتم. الان که 4 سال از عروسیمون میگذره میگم خدا به مامانم خیر بده که راهنماییم کرد وگرنه از پس عقده اش بر نمیومدم. اونموقع اصلا نه حرف مردم برام مهم بود نه خیلی مادیات . ولی بعدا فهمیدم مهمه این چیزا هم تا حدودی. بگیر ولی مهموناتو کم باشن. من فقط خوواهر برادرام بودن. البته 30 نفریم خونومدمون با نوه ها و عروسا و دامادها. فامیل شوهرم بیشتر بودن کلا صدتا مهمون. حتما بگیر ولی نه اونقد ساده که عقده بشه برات نه اونقد تشریفاتی که پشیمون بشی. لباس عروس وتاج هم من دارم خواستی پیام بده عکس بفرستم برات

رفتم تاپیک قبلیتو خوندم عجب خانواده شوهری داری عروسی بگیر خانوادشو دعوت نکن  چون اگه نگیری بد ...

اینقدر بد کردن بمن که هرچی بگم کم گفتم 

مراعهدیست با جانان ❤❤

عزیزم همینجوری گذری اومدم تاپیکاتو دیدم.. مشکلت مث منه😳😳😳😳منم با خانواده همسرم مشکل دارم یعنی اونا با من مشکل دارن .. یک ساله عقدم .. 4 ماه پیش قرار بود عروسی کنیم همه چی تدارک دیدیم همه چیو بهم زدن .  حالا موندیم چجوری بریم سر زندگی

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
عزیزم همینجوری گذری اومدم تاپیکاتو دیدم.. مشکلت مث منه😳😳😳😳منم با خانواده همسرم مشکل دارم یعنی او ...

عزیزم من خدارو شکر باهمسرم اصلا هیچ مشکلی ندارم الانم دیگه با راهنمایی دوستان قرارشد عروسی بگیرم واینکه دیگه خودمو خیلی درگیر حرفای خانواده شوهرم نمیکنم انشاله توام بهترین تصمیمو بگیری خانوم عزیزم 

مراعهدیست با جانان ❤❤