2777
2789
کرم ضد چروگ هیچ اثری نداره یا خیلی کمه  چون موضعی هست و خیلیم طول میکشه  مزوتراپی  ها ...

قیمتاشونو میدونید؟اخه من فقط یبار میتونم انجام بدم چون دارم از ایران میرم و اونجا هم قیمتا خیلی بالاست.چیزی هست ک انجام بدم با فاصله زیاد و قیمت مناسب؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم ضد چروگ هیچ اثری نداره یا خیلی کمه  چون موضعی هست و خیلیم طول میکشه  مزوتراپی  ها ...

من ایلوسنت استفاده میکردم خیلی کرم عالی هست و اثر داشت ولی قیمت الانشو نمیدونم.

من 26سالمه... پوستم شادابي قبل نداره... ی خط های خیلی کم روی پیشونی و چشمم افتاده... ب نظرتون من چیکار کنم؟ 

دوس دارم پوستم شاداب باشه... جوون باشه... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
قیمتاشونو میدونید؟اخه من فقط یبار میتونم انجام بدم چون دارم از ایران میرم و اونجا هم قیمتا خیلی بالا ...

ببین فاصله اینا ک‌گفتم هرکدوم‌ی ماهه تقریبا

ولی بوتاکس اگه انجام بدید تقریبا ۴ تا ۶ ماه  بعد دیگه لازم نداره 

خوشبحالتون ک دارید از ایران میرین  

بسلامت😘

من ایلوسنت استفاده میکردم خیلی کرم عالی هست و اثر داشت ولی قیمت الانشو نمیدونم.

تو دیجی کالا زده ۱۵۰  

حالا واقعا تاثیر داشت  چمدت استفاده میکردین ؟   برای کدوم قسمت ؟ 

و چند سالتونه 

ببین فاصله اینا ک‌گفتم هرکدوم‌ی ماهه تقریبا ولی بوتاکس اگه انجام بدید تقریبا ۴ تا ۶ ماه  بعد د ...

هر جلسه قيمتش چقدره؟ و یعنی هر ماه بایذ رفت؟ 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
ممنون عزیزم.باید فکر کنم راجع بهش

اخه بوتاکس و یا فیلر ک ب جای چرکها تزریق میکنن همونروز تمام چروکهاتون از بین میره ولی کرم حداقل باید ۳ ماه استفاده کنید ک ی زره اثر کنه

کرم برا پیشگیری خوبه در سنین پایین 

تو دیجی کالا زده ۱۵۰   حالا واقعا تاثیر داشت  چمدت استفاده میکردین ؟   برای کدوم قسم ...

جدی چه خوبه من دو سال پیش ۱۳۰ گرفتم.من از ۲۵ تا ۲۸ سالگیم استفاده کردم و دکتر برام نوشت معرکه بود.ولی بوی میوه ی ترشیده میده بعد ازدواجم شوهرم بدش اومد از بوی(البته خیلی حساسه)نتونستم بزنم.حالا نمیدونم چیو جایگزینش کنم 🙁

جدی چه خوبه من دو سال پیش ۱۳۰ گرفتم.من از ۲۵ تا ۲۸ سالگیم استفاده کردم و دکتر برام نوشت معرکه بود.ول ...

ب نظرتون من بزنم؟ 

الان چروک ذارين؟ 

با اینکه این کرم استفاده کردین؟ 

ب نظرتون من بزنم؟  الان چروک ذارين؟  با اینکه این کرم استفاده کردین؟

والا من بی نهایت ازش راضی بودم.ولی پوست خودمم بدون لک و جوشه.چروک نداشتم چند روزه میببنم چنتا خط ریز رو پیشونیمه ک اونم بخاطر کاهش وزنه.۹ کیلو کم کردم یهو پوستم شل شده

اخه بوتاکس و یا فیلر ک ب جای چرکها تزریق میکنن همونروز تمام چروکهاتون از بین میره ولی کرم حداقل باید ...

اخه چروکام خیلی ریزن.باید برم پیش دکتر ببینم چی میگن.