کرم ضد چروگ هیچ اثری نداره یا خیلی کمه چون موضعی هست و خیلیم طول میکشه مزوتراپی هایفوتراپی یا بوتاکس و لیفت بکنید ک خیلی ب وضوح اثرشو ببینید و هزینشم بنظرممناسبتره
کرم ضد چروگ هیچ اثری نداره یا خیلی کمه چون موضعی هست و خیلیم طول میکشه مزوتراپی ها ...
قیمتاشونو میدونید؟اخه من فقط یبار میتونم انجام بدم چون دارم از ایران میرم و اونجا هم قیمتا خیلی بالاست.چیزی هست ک انجام بدم با فاصله زیاد و قیمت مناسب؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو دیجی کالا زده ۱۵۰ حالا واقعا تاثیر داشت چمدت استفاده میکردین ؟ برای کدوم قسم ...
جدی چه خوبه من دو سال پیش ۱۳۰ گرفتم.من از ۲۵ تا ۲۸ سالگیم استفاده کردم و دکتر برام نوشت معرکه بود.ولی بوی میوه ی ترشیده میده بعد ازدواجم شوهرم بدش اومد از بوی(البته خیلی حساسه)نتونستم بزنم.حالا نمیدونم چیو جایگزینش کنم 🙁
ب نظرتون من بزنم؟ الان چروک ذارين؟ با اینکه این کرم استفاده کردین؟
والا من بی نهایت ازش راضی بودم.ولی پوست خودمم بدون لک و جوشه.چروک نداشتم چند روزه میببنم چنتا خط ریز رو پیشونیمه ک اونم بخاطر کاهش وزنه.۹ کیلو کم کردم یهو پوستم شل شده