2777
2789
عنوان

کسی بوده آزمایش و بیبی چکش منفی باشه ولی پریود نشه و باردار باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 69 پست

خدایا کاش زودتر تکلیفمو معلوم کنی مهربونم میدونی تو دلم چه خبره یا ارحم الراحمین اگه حامله نیستم زودتر پریودم کن که اینقدر دل نبندم من جنبه ندارم به یه روز تاخیر پریودم دل میبندم خدا الان دیگه داره خیلی طولانی میشه منم خیلی امیدوار کمکم کن یا احسن الخالقین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ناامید شدم از بارداری میخوام فردا برم آرایشگاه موهامو رنگ کنم از این حال و هوا در بیام پریودمم هر وقت خواست بیاد اگه حامله بودم تا حالا معلوم میشد دیگه😔😔😔😔

روزایه اول خیلی مراقبت میکردم از خودم به خیال حامله بودن ولی الان بیخیال شدم اصلا رعایت نمیکنم دیگه خیلی نا امیدم خیلی بلاتکلیفم نمیدونم هست یا نیست کاش خدا با دل من اینجوری نکنه خیلی سخته هی امید داشته باشی هی نا امید بشی