2777
2789

من باید ۴ مهر پریود میشدم دو بار آزمایش دادم چند بار بیبی چک گذاشتم همش منفی بوده ولی پریودمم نمیاد خیلی بلاتکلیفم من دارو میخورم که تو حاملگی نباید مصرف بشه تا حالا سابقه نداشته عقب بندازم به نظرتون ممکنه حامله باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگی؟ یعنی فروردین پریود نشدی اصلا؟ 

نه پریود نشدم، فکر کردم نا منظم شدم ،چون عید اینا هم بود دکتر نرفتم ،بعدشم لج کردم نرفتم تا تیر که میخواستم برم آمپول بزنم پریود شم ،قبلش شانسی بی بی چک زدم مثبت شد باورم نمیشد رفتم آزمایش دیدم ۹ هفته و دو روزمه، باشگاه میرفتم بدن سازی چه کارا که نکرده بودم

نه پریود نشدم، فکر کردم نا منظم شدم ،چون عید اینا هم بود دکتر نرفتم ،بعدشم لج کردم نرفتم تا تیر که م ...

واقعا خوشبحالت عزیزم خدا واست نگهش داره ولی من به خاطر شرایط خاصم باید زود بفهمم باردارم همداروهام باید قطع بشه هم آزمایش ژنتیک جنین سل فری باید بدم واسه همین عجله دارم واسه فهمیدنش 

واقعا خوشبحالت عزیزم خدا واست نگهش داره ولی من به خاطر شرایط خاصم باید زود بفهمم باردارم همداروهام ب ...

ممنون عشقم، ایشالله به شما هم یا نی نی خوشگل میده، منم آزمایش آمینو دادم، تمام این آزمایش ها رو تا هفته ۱۸ وقت داری ،یکم صبوری کن عجله نکن