2777
2789
عنوان

بيايد تجربم رو از جشن عروسي نگرفتن بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تایپ نکن همه احتمالاتشو بچها گفتن یکیو لایک کن ببینیم تو کدومشی

همه موارد  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من جشن عروسی نگرفتم.ولی لباس عروس پوشیدم اتلیه و فیلم و عکس گرفتم یه مهنونی در حد خیلی کم دادیم  ...تا الان با وجود ک باشوهرم مسکلاتی داشتیم ولی اصلا از این قصیه پشیمون نیستم

والله من یه جشن ۳۰ نفره گرفتم با لباس عروس و آتلیه، ۷ سال هم هست خوش و خرم داریم زندگی میکنیم ،اصلا هم عقده ای نشدم ، و خیلی خوشحالم که جشن نگرفتم، البته من روحیه ام اینطوریه کسایی که واقعا عروسی دوست دارن گذشتن ازش باعث حسرت میشه

اما خانواده همسر سو استفاده كردن و چون جشني در كار نبود اصلا هزينه اي ندادن كه مثلا اين پول جاي اينكه جشن نگرفتيد

طلا هم نخريدن فقط اينه شمعدون نقره خريدن با يه چمدون كه كل محتوياتش ٢٠٠ تومنم نميشد

و حتي سر مهريه هم كلي غر زدن كه البته حرف اخر هموني شد كه خودم گفتم😎

خدارو شكر همسرم با شناخت كامل انتخاب كردم و زندگي فرق العاده اي دارم چون همسرم خيلي خوش قيافه و با اخلاق و مهربون هست 

اما من موندم با اين ذهنيت از اين خانواده كه سواستفاده گر هستن و تيكه هاي خونواده خودم كه اونا اصا هيچ كاري واسه تو نكردن

همسرم هم تمام حرفمو قبول داره اما دستش به جايي بند نيست 

انقدر ازشون تنفر پيدا كردم از اين كه از نجابت و كم توقعي من سواستفاده كردن كه دوست ندارم حتي ببينمشون

اما خانواده همسر سو استفاده كردن و چون جشني در كار نبود اصلا هزينه اي ندادن كه مثلا اين پول جاي اينك ...

خب دیگه تقصیر خودت بوده

خودتو دست پایین گرفتی اونا هم دست پایینت گرفتن

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷