2777
2789

سلام دوس جونا خوب هستید🙋

من ۳۳ هفتمه از دکترم پرسیدم میشه موهامو رنگ کنم؟گفت آره دوس داری انجام بده😍💁

دید که ذوق کردم گفت از همون اولم میتونستی با رنگ های فاقد آمونیاک رنگ کنی.

میدونستم اما رنگهای فاقد آمونیاک تنوع رنگی کم دارن و بیشتر بیس تیره دارن.👐

به هر حال من هفته بعد مودم رئکنم 

دلم برای یه تغییر اساسی لک زده.😍

شما ها چطور؟

رنگ کردید؟دکترتون نظرش چی بود؟

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

من رنگ بدون امونیاک گذاشتم فیتو تیره بود خوشم نیومد رفتم ارایشگاه برام مش در اورد ولی خیلی  پایینتر از ریشه اصلا به ریشه کار نداشت پایین موهامو هم امبره کردم رفتم اتلیه عکس انداختم خیلی خوب بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکستنشن کردم خیلی خیلی خوشگل شد

عکسشو میزاری؟ هزینش چقدر شد؟ 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

من تو چهار ماهگی رنگ کردم البته من چون موهام مش داشت تیره کردم . دکترم گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط تو سه ماهه اول نباید رنگ کنیم البته گفت حالا خوشت نیاد هر روز رنگ کنی. گفت مثلا تو بارداری ۲ دفعه رنگ کردن با تهویه مناسب و رنگ بدون امونیاک خوبه. 

من رنگ بدون امونیاک گذاشتم فیتو تیره بود خوشم نیومد رفتم ارایشگاه برام مش در اورد ولی خیلی  پای ...

مارکه.فیتو باید گرون باشه چند گرفتی؟

منم پایین موهامو صورتی کردم چهار ماهگیم.و فقط انتهای ساقه موهام.

آره رنگهای فاقد امونیآک تیره هستن

عکسشو میزاری؟ هزینش چقدر شد؟ 

موی طبیعی بلوند خیلی روشن گرفتم شاخه ای ۳۵۰۰ تومن با نصب رایگان فقط خواستم جلوی موهام کار بشه ۳۰ شاخه گرفتم عالی شد.عکس ندارم عزیزم چون بعد از عروسی جدا کردم از موهام چون میخواستم موهامو کوتاه کنم یکم.

موی طبیعی بلوند خیلی روشن گرفتم شاخه ای ۳۵۰۰ تومن با نصب رایگان فقط خواستم جلوی موهام کار بشه ۳۰ شاخ ...

مبارکه😍😍😍

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
وای من ک مو سفید دارم ( ارثی)  چکار کنم😭😭😭😭

شما اول بارداریتون هست.یکم صبر کنید بعد رنگ کنید. یا ریمل مو مشکی بگیر و مواقع ضروری بزن به سفیدی موهات یکم قایمش کن.با شستن میره