2777
2789

پسرم 32 هفته با وزن 1 کیلو بدنیا اومد .بهمون گفتن که باید این روغنو بهش بدین ولی به خاطر شرایط تحریم تقریبا نایاب بود.ما هم با کلی گشتن خلاصه پیداش کردیم ولی بعد از مرخص شدن از بیمارستان دکترش گفت که لازم نیست بهش بدین 

الانم من یه ظرف پر ازش دارم.اگر کسی خواست میتونم بهش بدم 

معمولا این روغن رو برای بچه های زیر سه کیلو استفاده میکنن

امشب ای ماه به درد دل من تسکینی                         آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه این روغن رو به نوزاد میشه داد؟ من دخترم از وقتی غذا خور شد تو غذاش میریختم.بعد یه سالگی فکر میک ...

من تو شیرش میریختم و بهش میدادم 

امشب ای ماه به درد دل من تسکینی                         آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی
مگه این روغن رو به نوزاد میشه داد؟ من دخترم از وقتی غذا خور شد تو غذاش میریختم.بعد یه سالگی فکر میک ...

شما تاثیر این روغن دیدین؟ من پسرم دوسالشه دنبال این روغن. اما نمیدونم اثر آره یانه

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
من سه تا شیشه استفاده کردم ولی هیچ تاثیری ندیدم واسه وزن گیری

ممنون از جوابت

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟