2777
2789
عنوان

شوهرم لج کرده میگه خونه مامانت نرو😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 28 پست
من اصلا درک نمیکنم این چرا واستون شده نگرانی؟ مگه ایشون باید بگه برو یا نرو؟ اصلا به حرفش اهمیت نده ...

در این مورد پدرشوهر من طوری تحکم میکنه انگار من کنیزشمگ یه بار سر رفتن خونه بابام دعوام شد. شوهرم دوست نداره بیاد میگه چرا مامانت همش روسری سرشه؟! گفتم باشه نیا خودم میرم. باباش گفت بابات میاد دنبالت خودشم برت میگردونه. گفتم مگه 200 سال پیشه؟ عصبانی شدن. حالا خواهرشوهرم که مجردم هست تنها میره دبی یا ترکیه، نمیگن با کی میره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بخدا اینقدر بدردم خوردن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خداااااا

پس هیچوقت ترکشون نکن به هر قیمتی

پدرم هیچوقت نگفت 💓دوستت دارم 💓 همیشه ثابت کرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا اینقدر بدردم خوردن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خداااااا

اره واقعا خانواده زن خیلی تو اینجور مسائل به کمک آدم میان دلسوزن و بدم میاد مردا تقریبا همه اینجورین آخرم میگن با اونا رفت و آمد نکن اصلا زحمات مادرزن دیده نمیشه.منم مامانم خیلی کمکم میکنه اما مادرشوعرم همش میخواد جوری نشون بده که انگار وظیفشه😤

خاک برسر همچین مردایی...بابای منم ازاین اداها داشت..تااینکه من وبرادرم بزرگ شدیم..جوری نشوندیم سرجاش که دیگه جرات نداره به مامانم ازگل نازکتر بگه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

وقتی پدر و مادرم میخوان بیان و وقتی میخواییم بریم خونه بابام، شوهرم دعوا راه میندازه.

یه بار مامانمو داداش کوچیکم دوشب خونه ما موندن. پدرومادرشوهرم اومدن دعوا که چرا شب موندن و ما هم دخترمون شوهر کرده نمیریمو... خلاصه خواهرشوهرم زایمان کرد مادرشوهرم سه ماه خونه دخترش بود.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اول اینکه مردا همینن .یه هفته ای تحمل کن و خونه مامانت نرو بعد  خود شوهرت سرد میشه و از گیری که داده کوتاه میاد مطمعن باش.دوم اینکه تو این یه هفته مدام بگو دست تنهایی و از پس بچه بر نمیای و بگو مامانش رو بفرسته خونت واسه کمک.وقتی مامانش اومد اینقدر به کار بگیرش تا خسته بشه پا به فرار بزاره.وقتی رفت بگو مامانت که رفت من باید بگم مامانم بیاد پیشم

عزیزم من هنو بچم دنیا نیومده اما فکر نکنم درست باشه با یه بچه چهارده روزه اینقدر بیرون بری بچه اذیت میشه.مامانتون باید بیاد خونه شما.توجیه کن مادرت رو که به رفتارای شوهرت اهمیت نده و هر وقت دلش خواست بیاد خونه شما 

منم گاهی پیش اومده که شوهرم گفته دیگه نرو خونه مامانت منم گفتم چشم و سکوت کردم روز سوم خودش گفته لباس بپوش ببرمت خونه مامانت.گاهی یه چیزی تو کلشون میافته خل میشن یه چرت و پرتایی میگن.بعد که زمان میگذره اروم میشن سر عقل میان .مهم اینه اون موقع که خل شدن باهاشون کل کل نکنی.

من اصلا درک نمیکنم این چرا واستون شده نگرانی؟ مگه ایشون باید بگه برو یا نرو؟ اصلا به حرفش اهمیت نده ...

عزیزم اتفاقاهم قانون هم شرع میگه بدون اجازه همسر نمیشه ازخونه رفت بیرون!!!

چون مطرح کردید گفتم درجریان باشید😊

حیدریم!!!! حیدریم!!!!  عاشق ...............😍😘
عزیزم اتفاقاهم قانون هم شرع میگه بدون اجازه همسر نمیشه ازخونه رفت بیرون!!! چون مطرح کردید گفتم درجر ...

بره شکایت کنه بگه زنم بدون اجازم میره خونه باباش ببینم کی تو روش تف میندازه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خب اونموقع که سه ماه موندبروشون آوردین؟؟

نه حرف بزنم همگی جوابمو میدن. البته خودشون با خنده میگفتن ما هیچوقت نمیموندیمااااا ولی بچه داری واسش سخته افسردگی گرفته و ازین حرفا.