2777
2789
عنوان

سقط با قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 73 پست
قبل خوردن قرص سونو رفته بودی ک ببینی چن هفته ای؟ این قرصا طیف اثرش بین هفته 6تا10هست بهتره اون زمان ...

نه اصلا دکتر نرفتم ولی تاریخی ک شک داشتم 6 هفته بودم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم دو ماه دیگه جلوگیری کن بعدش برو یک عکس رنگی انجام بده چون سقط کردی احتمالش هست چسبندگی بگیری ...

چرا چسبندگی بگیرم ؟دکتر که چیزی نگفت فقط برام سونو نوشت که گفت برو روز سیزده قاعدگی بده و یه سری قرص داد

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
خیلی سخته من که تازه یه ماه سقط کردم یعنی خیلی طول میکشه تا دوباره باردار بشم ؟ چند مدته باردار نشد ...

به نظرم ربطی نداره خواهر من مجبور شد سه ماهه سقط کنه چون قلب نداشت ولی بعد از ده روز باردار شد.تامیتونی به خودت برس تخم مرغ خام بنداز تو شیر بخور حسابی خودتو تقویت کن

برو دکتر عزیزم.اگه خدای نکرده امپول رگام لازمت باشه و نزنی دیگه هیچوقت نمیتونین بچه دار شینا.سقطم اح ...

حتما عزیزم ممنونم

اصلا نباید مسکن بخوری دردشو باید تحمل کنی تا دفع بشه چون مسکن رحم رو جمع میکنه خون ریزی رو کم من با ...

متاسفانه خوردم.ولی صبحم یه لخته دفع کردم دیگه از صبح سرویس نرفتم ببینم باز دفع میکنم یا نه

اینم بگم دیروز تو یه تاپیک خوندم نوشته بود اون سفیدی ک دفع میشه ساک حاملگی هستش نمیدونم صحت داره یا ...

عزیزم اون ساک نبوده اون جنین بوده .باید نطمینومی شدی .اگر نگاه می کردی حداقل از چشماش و اندام های ناقص متوجه میشدی جنینه .خیالت راحت می شد 

✔️ خبرنگار 

سلام... منم شرایط شمارو داشتم و با ی ورق قرص نتونستم ولی با ورق بعدی ی لخته خون انداختم البته خیلی بزرگ نبود اندازه ی یک و نیم بند انگشت ... ولی بعدش رفتم سونوگرافی البته فرداش ... که تو سونو گفت رحمتون خالیه ... سونو حتما برید 

عزیزم اون ساک نبوده اون جنین بوده .باید نطمینومی شدی .اگر نگاه می کردی حداقل از چشماش و اندام های نا ...

آه کاملا شبیه قرص بود شش ضلعی.بخاطر همین اولش شک کردم قرصه مشکل داشته جذب نشده بعدش اومدم تو نت سرچ کردم دیدم یه نفر گفته تو یکی از همین تاپیکا که یه همچین چیزی روز اول دفع میشه خیالم یه ذره راحت شد ک طبیعیه

باید نطمینومی شدی این  قسمت رو نفهمیدم