2777
2789
عنوان

سقط با قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 73 پست
من بلد نیستم خیلی ولی یه سوال این همه قرص باهم تجویز پزشکه؟  خودت طوریت نشه عزیزم

فقط سایتوتک بود ک اونم با مشورت گرفتم ولی پروفن رو خودم مصرف کردم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

حتما برو تحت نظر پزشک که بقیا نمونه تو رحمت و آمپول رگام خیلی مهمه ببین نیاز هست بزنی یا نه

LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم سقط کردم البته خودش سقط شد ها و گرنه که منتظر بچه ام 2 ساله دکتر بهم گفت مسکن نخور وقتی درد ...

منم برای بقایا مجبور شدم قرص بخورم بعد از اونم دگ باردار نشدم چقد سخته شنیدن این همه کنایه

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
همسرم خودش قرص رو تهیه کرد چون واقعا فعلا شرایط عروسی هم نداریم تاحداقل 4ماه دیگه

یه بلایی سر خودت نیار که بعدا بچه دار نشی حتما برو با دکتر متخصص خوب صحبت کن به رحم اسیب میزنی با خوردن قرص حتما از دکتر کمک بگیر

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

قبل خوردن قرص سونو رفته بودی ک ببینی چن هفته ای؟

این قرصا طیف اثرش بین هفته 6تا10هست بهتره اون زمان استفاده کنی

خونریزی هم زیاده معمولا ممکنه لخته بیاد بزرگ ممکنم هست تیکه های کوچیک بشه

بعد از خونریزی هم بعد 5روز باز باید بری سونو تا بیبینی کامل دفع شده یا نه چون خطرناکه

خدایا یکی دلش نمیخواد الان بچه داشته باشه قسمتش میشه یکی مثل منو امثال من حسرتت به دل موندیم خدایا ...

ایشالا ک دامنت سبز میشه.منم اگه خونه خودم بودم حتی اگه یک ماهم گذشته بود از عروسیم نگهش میداشتم ولی الان واقعا شرایطش نبود

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
آخه شنیده بودم اگه درد زیر شکم زیاد بود میشه ک با ژلوفن یا هیوسین آروم شی ولی ژلوفن چون استامینوفن د ...

حالا ک قرص خوردی رازیانه و زعفرون زیاد بخور

منم برای بقایا مجبور شدم قرص بخورم بعد از اونم دگ باردار نشدم چقد سخته شنیدن این همه کنایه

خیلی سخته من که تازه یه ماه سقط کردم یعنی خیلی طول میکشه تا دوباره باردار بشم ؟

چند مدته باردار نشدی بعد سقط؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
برو دکتر عزیزم.اگه خدای نکرده امپول رگام لازمت باشه و نزنی دیگه هیچوقت نمیتونین بچه دار شینا.سقطم اح ...

چ وقتی امپول رگام باید زده شه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
خیلی سخته من که تازه یه ماه سقط کردم یعنی خیلی طول میکشه تا دوباره باردار بشم ؟ چند مدته باردار نشد ...

دوساله. امروز دوباره نوبت دکتر دارم. من بعد سقط تنبلی تخمدان گرفتم

خیلی سخته من که تازه یه ماه سقط کردم یعنی خیلی طول میکشه تا دوباره باردار بشم ؟ چند مدته باردار نشد ...

نه عزیزم.من یه دفعه بعد از سقط پریود شدم.که تقریبا 40 روز بعد از سقط بود.دیگه پریود نشدم.

پاسخ دکتر کتایون برجیس، جراح زنان و نازایی و فلوشیپ نازایی:
نه هنوز دیر نشده چون آمپول روگام معمولا باید در 7 ماهگی تزریق شود. اگر این خانم در طی این 16 هفته وضعیت طبیعی داشته، خون ریزی و لکه بینی نداشتند، تصادف نکرده اند، تروما یا ضربه ای به شکمشان وارد نشد یا آمنیوسنتز نکرده اند و... در حال حاضر نیازی به تزریق آمپول روگام ندارد و متخصصی که ایشان تحت نظرشان هستند حتما در هفت ماهگی توصیه های لازم را برای تزریق آمپول خواهند داشت.  تزریق روگام قبل از 7 ماهگی فقط در مواردی لازم است که مادر مشکل خاصی پیدا کرده یا با تهدیدی برای سقط جنین مواجه باشد.
به طور کلی این آمپول زمانی تزریق می شود که RH خون مادر منفی و RH خون پدر مثبت باشد. البته در بارداری اول معمولا مشکل خاصی به وجود نمی آید  اما در بارداری های بعدی اگر روگام تزریق نشود احتمال اختلالاتی مانند آنمی در نوزاد و لیز خون در بدن نوزاد را بالا می برد و ممکن است نیاز به تعویض خون در شرایط داخل رحمی باشد و احتمال مرگ و میر جنین بالا برود. 
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......