2777
2789
عنوان

سقط با قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 73 پست

مطمئنا هنوز نیفتاده که دل درد و زیر شکمت درد میکنه وقتی بیفته انگاری از کمرت یه چیزی کنده میشه و سبک میشی اینجوری که گفتم شدی

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
سلام... منم شرایط شمارو داشتم و با ی ورق قرص نتونستم ولی با ورق بعدی ی لخته خون انداختم البته خیلی ب ...

منم تقریبا همین اندازه بود لخته ای ک دفع کردم.الان من ادامه بدم قرص رو؟

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنا هنوز نیفتاده که دل درد و زیر شکمت درد میکنه وقتی بیفته انگاری از کمرت یه چیزی کنده میشه و سبک ...

دیشب خیلی درد داشتم هم کمرم هم دلم ولی امروز درد ندارم یه درد گذرا صبح داشتم ولی رفع شد.یعنی قرص رو ادامه بدم؟

برو سونو امروز انجام بده ببین به نظره من که هنوز هست چون منم یع سقط داشتم وقتی افتاد دردام هم تموم شد و احساس سبکی میکردم

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

منم تقریبا همین اندازه بود لخته ای ک دفع کردم.الان من ادامه بدم قرص رو؟؟

من اون شب خیلی حالم بد بود انگار داشتم میمردم دور از جونتون کمرم درد میکرد به شدت انگار ی ضربه بزرگ و محکم خورده پایین بدنم .... ولی صبح حالم اوکی بود اصلا خبری از درد اونجوری نبود ...بعد کار رفتم خونه... اومدم به مامانم کمک کنم جارو بکشم براش یهو زیر دلم خالش شد سریع رفتم سرویس روی نوارم دیدم لخته رو .... شرایط شمارو نمیدونم چجوریه ولی قبل اینکه باز قرص بخورید حتما سونو برید....انشالا دفع شده ... 

منم تقریبا همین اندازه بود لخته ای ک دفع کردم.الان من ادامه بدم قرص رو؟؟ من اون شب خیلی حالم بد بود ...

ممنونم عزیزم.ایشالا

چرا چسبندگی بگیرم ؟دکتر که چیزی نگفت فقط برام سونو نوشت که گفت برو روز سیزده قاعدگی بده و یه سری قرص ...

اونو داده که مطمئن بشه بقایا نمونده

من دکتر نیستم بگم حتما باید بری عکس بگیری 

پیشنهاد بود 

عکس رنگی مثل شستشو میمونه من ۹ ماه بعد سقط منتظر بارداری بودم نشد عکس رنگی گرفتم و لتروزول و امپول سینال زدم جواب داد

اگه مجبور به سقط شدین برای قرص سایتوتک اصل زنگ برنید به ۰۹۲۱۷۳۷۵۲۳۰ خودش میفرسته خودشم مشاوره میده بنطرم عالیه من شمارشا چند جا گذاشتم بدرد میخوره کسی تواست زنگ بزنه درضمن خانم هم هست 

من سایتوتک اصل رو از این شماره تهیه کردم09385283917)تایید دکتر زنانم بود و از این لحاظ مطمئن بودم 

روند شروع خونریزی حدودا 5 الی 6 ساعت طول کشید و بعد از اون درد و همه علائمم خوب شد 

تاکید پزشکم روی اصل بودن قرص بود و این که به هیچ وجه از دلالان این قرص رو نخرم 

حین مصرف مایعات شیرین میخوردم و خیلی تحرک داشتم پله بالا پایین میرفتم تا این که به خونریزی و دفع لخته افتادم 

خونریزی 4 روز بود که فقط روز اول و دوم یه مقدار شدید بود و بعد اون کمتر شد 

یک هفته بعد سونوگرافی واژینال  انجام دادم که مطمئن بشم که خداروشکر کامل تخلیه شده بود 

اگر تصمیمت برای انجام این کار قطعیه خب قرص بهترین روشه به شرطی که اصلشو تهیه کنی وآمپول اصلا خوب نیس خطر و عوارض زیادی داره و این قرص هایی که پشت مشکی هستن رو نخری چون گفتن 100 درصد تقلبیه و عوارض داره 

با شماره ای که دادم تماس بگیر میتونی قرص اصل رو ازشون تهیه کنی 

امیدوارم مشکلت حل بشه