2777
2789
عنوان

تاپیک

110 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من چجوری برای خودم پروفایل درست کنم اینجا بعضی مثلایه طرحهایی گذاشتن که نوشته ۱۸هفته تابه دنیاامدن نی نی

خدایا توراقسم میدهم به بزرگیت نینیمونو برامون نگه دار

تیکره تو پروفایلت بری میتونی بزاری

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پروفایلتو باز کن .. تنظیمات داره منم یادم نیست دقیقا چی زده بود اما اونجا  میتونی همه چیو تنظیم کنی امضا بنویسی تیکرو بزاری 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
پروفایلتو باز کن .. تنظیمات داره منم یادم نیست دقیقا چی زده بود اما اونجا  میتونی همه چیو تنظیم ...

پروفایلم همونیه که عکس داره 

خدایا توراقسم میدهم به بزرگیت نینیمونو برامون نگه دار

زنگوله هستش اعلانها رو میاره برات 

ببین زنگوله رو میزنی همین صفحه باز میشه نوشته سمت راست تنظیمات

دیدی سمت راستت پروفایلته .. همه چیو اونجا زده ..داخل تنظیمات بری درست میشه میتونی ببینیش