2777
2789

تا الان نخوابیدم به خاطرش😭😭 بیچاره شوهرم از ذوق نمیتونست تحمل کنه تا صبح شه....راه حلی هست شوری رو یه کم خنثی کنه😩😩😩😩

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره سيب زمينى بنداز نمك رو به خودش ميگيره

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
ميگن چند تا سيب زميني رو پوست بگير بندازي توش خوب ميشه البته من تجربه ندارم حتما تخقيق كن توي سايت

مرسی با اون اسم کاربری قشنگت😗😗😗😗

اب لیمو 

اب اضافه کن دوباره بپزه و 

بهش بعدا چاشنی بزن 

زیاد اب نریزیا دزحد سه چهاز لیوان 

خوشبحالت من شوهرم اصلا ازاین چیزا نمیخوره

باردارنیستم🙂خدایامحتاجم به چیزی به اسم معجزه ...
اب لیمو  اب اضافه کن دوباره بپزه و  بهش بعدا چاشنی بزن  زیاد اب نریزیا دزحد سه چها ...

بیچاره چه ذوقی ازش زده شه از الان غم چهرشو میتونم ببینم

برای برطرف کردن شوری غذا می توانید از سیب زمینی، سرکه، آبلیمو و قند یا شکر کمک بگیرید.

استفاده از این مواد بستگی به نوع غذا دارد. اگر غذا، آبگوشت، سوپ یا تاس کباب است از سیب زمینی استفاده کنید.

اگر غذا بدون سیب زمینی است، سیب زمینی را داخل آن قراردهید و پس از پخته شدن سیب زمینی و بر طرف شدن

شوری غذا، آن را خارج کنید.روش دیگر: یک قاشق سرکه یا آبلیمو به همراه یک قاشق شکر به غذای شور بیفزایید.

#در_خانه_بمانیم