2777
2789

خانوما هرکس اطلاعاتی داره بگه.جدیدا میخوام یه تایپیست حرفه ای بشم.

تو کشیدن جدول مشکل دارم.  

کلا هر نکته ای بلدین بگین استفاده کنیم.

کتاب تایپ ده انگشتی نکات تایپ داره اونو بگیر بخون

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
کتاب تایپ ده انگشتی نکات تایپ داره اونو بگیر بخون

در مورد تایپ جدول هم توضیحاتی داره؟؟؟

برام کار تایپ برای یه شرکت حسابداری جور شده.همش پر از جدول و اعداد و ارقامه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد تایپ جدول هم توضیحاتی داره؟؟؟ برام کار تایپ برای یه شرکت حسابداری جور شده.همش پر از جدول و ...

چجور جدولیه که سخته؟

تونت آموزش ورد و اینا هست بخونی کامل یاد میگیری

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
چجور جدولیه که سخته؟ تونت آموزش ورد و اینا هست بخونی کامل یاد میگیری

جدولای ستونی.تنظیم کردن جدولا برام سخته.چندتایی فیلم آموزشی نگاه کردم اما در مورد جدول توضیحی ندیدم.

حسابداری مگه نخوندی؟

اخه کاربرد کامپیوترم جزو واحدا هست یاد میدن اما ابتدایی

باید کنارش دوباره کلاس رفت سعی کن حتما کلاساشو بری اکسل اکسس پیشرفتش لازمه مصاحبه کاری ازت میخوان

موفق باشی