سلام من داستان زندگيمو ميگم شما قضاوت كنيد من چند سال پيش با يكي از اقوامنزديكم ازدواج كردم كه حيلي عاشقم بود از بچگي منو ميخواست ولي از بعد از اينكه بهم رسيديم خيلي بهم بي محلي ميكرد خيانت ميكرد من فهميدم و بخشيدمش چند بار تكرار كرد و من بخشيدمش تا اينكه گفت من بيمارم و نميتونم از تو جدا شم اما با بقيه هم ميخوام باشم من قهر كردم يه مدت كه چند روز بعدش احضاريه طلاق برام اومد و جدا شديم در دوران عقد و من به دلايلي مهريمو بخشيدم و اون يك هفته بعد از جدا شدنمون دوباره ازدواج كرد و من هر خواستگاري برام ميومد و به گوش اينا ميرسيد با دوروغ دورش ميكردند و ابرومو به دوروغ ميبردند تا اينكه ازدواج كردم با يك نفر كه خيلي دوسم داره ولي اون الان بچه دار شده و سر به راه و اهل كار و زندگي ولي من هنوز بچه دار نشدم به نظرتون اين حقه كسي كه ظلم ميكنه خيلي ظلم من حيلي كلي نوشتم ايا حقشه به همه چي برسه پس عدالت چي ميشه
این سری اینو بگو: ((ان شاالله که خوشبخت باشه همیشه برام اهمیت نداره راستش.. چون انقدر همسرم خوب و با محبته که اصلا گذشته رو فراموش کردم.. و دعا میکنم همه عین من خوشبخت باشن..))
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
حالا شاید اون بنده خدا توبه کرده،هر بدی که تا آخر عمر بد نمیمونه، بعدم زندگی شما یه چیز جدا از اونه،خدآ شاید داره میزان صبر شمارو میسنجه وامتحانت میکنه وبعد بچه بهت میده. این دنیا که همچی باب میل ما نیست،خدا هروقت صلاح بدونه بچه هم میده انشاالله.
والا به نظرم مردی که خیانت کار باشه.... این واسش مثل یه عادت میشه.... و ترک کردنش خیلی براش سخته... پس چرا فکر میکنی سر به راه شده ؟ چنین چیزی تقریبا غیر ممکنه
مطمئن باش هر چیزی تو دنیا جواب داره، اون حتما مجازات کارهاشو میبینه فقط ممکنه تو متوجه نشی که چه جوری؟ ایشالا که هر چه سریعتر باردار بشی توکلت به خدا باشه
فاميل ميگن خيلي عوض شده سر به راه شده برام تعجبه كه اينقدر منو ازار ميداد و حقير ميكرد اعتماد به نفس ...
فامیل و آشنا.... تو زندگی شخصی طرف که نیستن... من اگه جات بودم اصلا حرفاشونو باور نمیکردم.. بلکه با خودم میگفتم بیچاره کسی که بخواد با این آدم زیر یه سقف زندگی کنه...
توبه؟ خودشونو خدا ميدونستن توبه بدون حلاليت حق الناسه
نمیدونم والا،شاید روش نمیشه بیاد،یا غرورش اجازه نمیده،من هم دقیقا شرایط شمارو داشتم فقط نامزد من غریبه بود،اونا هم خیلی زیاد بهم بد کردن،ولی الان اصلا یادمم نمیاد،با اینکه خیلی زندگیشون خوب شده،شهرمونم خیلی کوچیکه از حالش خبر دارم،منم خوشبختم خدآروشکر.گذشتها گذشته خواهر