2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 24584 بازدید | 239 پست

🎀🎀🎀🎀🎀 توجه 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

همه ی اون موارد بالا یه طرف این حرفای بعدیم یه طرف:

من دست از آویزون بودن و گدایی محبت و وابستگی برداشتم.....

شاید 6 ماهه نگفتم که دوستم داری؟ازش انتقادای احساسی نکردم...نگفتم چرا بهم بها نمیدی...در عوض خودم به خودم بها میدادم جلوش....

باور کنید عین یه پرنسس هوای خودمو داشتم...چه ظاهر چه غذا چه......منی که همش بغلش میکردم ..همش لمسش میکردم همش بوسش میکردم ...همش میگفتم پس تو چرا اینکارارو نمیکنی...؟؟؟؟دست برداشتم....الان اون اینکارارو میکنه و البته جواب خوبی میگیره از جانب من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون همش بهم مبگه چقدر عوض شدی رویا....چقدر شخصیتت ثبات داره...چقدر آرامش داری.....چون دیگه برای تامین التماسش نمیکنم....اجازه میدم اون تمایل به تامین پیدا کنه....

اون عوض شد ...قبل از اون من عوض شدم.....

هنوز خیلی با ایده آل هام فاصله داره...

منم با ایده ال های اون فاصله دارم....

هنوزم وقتی یکی از بچه ها یه سیاستی رو رو میکنه من سرم سوت میکشه واااای رویا حواست نبود به این بعده زندگی...

اما خوبیه کارم اینه که شش دانگ حواسمو جمع کردم....تیزه تیزم ببینم چی ممکنه زندگیمو له کنه یا ببره تو اوج....

هر حرکت اشتباهی تو زندگی اگر فقط یه بار انجام شه و ازش درس گرفته شه موفق میشیم.

پایاااان 😊😊😊😊

🎀🎀🎀🎀🎀 توجه 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 همه ی اون موارد بالا یه طرف این حرفای بعدیم یه طرف: من دست از آوی ...

آقا تکلیف رابطشون چی شد من خیلی منفیم😁😁😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

عزیزم درسته تلاش کردی ولی شوهرت انسان بود متوجه اشتباهش شد بعصی مردا زاتشون خرابه اگه زنا فرشته باشن ادم بشو نیستن بنظرم شوهرت انتطاراتشو با کم محلی خواست بفهمونه دید شما خودتو اصلاح کردی و شوهر داریتم حرف نداشت اونم زود اصلاح شد درکل دوست داشت خداروشکر خوشبختین 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
منم همینو میگم چرا فقط زنا باید تلاش کنن و همه جا زنا باید کم بیارن 

عزیزم این تلاش ما موقتیه. ما یجورایی به مردا یاد میدیم که باهامون چجوری رفتار کنن. بعدش یک عمر راحت میشینیم و لذت میبریم.

وقتی میشه مردا رو انقد راحت و با سیاست و محبت اونجوری کنیم که دلمون میخواد، چرا اینکارو نکنیم؟

چرا بجنگیم؟

محبت و سیاست، اسلحه و ابزار زنه بنظر من.

در عوض مرد برای خوشحالی شما تماااام تلاششو میکنه تا بهترین زندگی رو برای شما بسازه.

عزیزم درسته تلاش کردی ولی شوهرت انسان بود متوجه اشتباهش شد بعصی مردا زاتشون خرابه اگه زنا فرشته باشن ...

قربونت برم‌عزیزم. 

من اینو از جایی کپی کردم.

خودم صددرصدی هنوز انجامش ندادم. ولی بیش از نصفشو انجام دادم و نتیجه خوبی هم گرفتم.

سلامت باشید. همچنین.