2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 24569 بازدید | 239 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینکه وقتی دیدم همش سرش تو بازیه منم هم پاش شدم...تفریحاتشو منم زوری خودمو واردشون کردم...

مثلا اگه فوتبال میدید، بجای غر زدن، منم مینشستم کنارش و باهاش میدیدم. رفتم‌تو اینترنت و اسم بازیکنای تیم‌محبوبشو یاد گرفتم. یه چیزایی راجع به فوتبال خوندم. باهم‌فوتبال میدیدم و راجع بهش حرف میزدیم.

عزیزم قبلا هم اینو تاپیک زدی انگار...آشناست مطالبش برام

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
چه عالی ایشاااالله همیشه همینطور باشه

نه خيلي ام خوب نيس

دوست دارم قهرم بكنيم

نارمو بكشه

اما انقدر جدي نميشه بحثامون كه هيچ وقت قهر نميشيم

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!

مثالای قشنگ براش خوندم...از رابطه ی بابام اینا براش گفتم...چون مردا اصلا دوست ندارن با کسی مقایسه شن اما من با تعریفاتم از خونواده ی خودم بصورت غییییر مستقیم هم اونو تشویق کردم هم مقایسه ش کردم اینجوری بهش بر نمیخورد.....