2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگيرم ؟!

837 بازدید | 32 پست

دوستان سلام. ٣ ساله ازدواج كردم بچه هم ندارم شوهرم در مجموع خيلى مرد پاك و خوبيه. خيلى دوستم داره ( كه البته با توجه به نكاتى كه عرض ميكنم خدمتتون نميدونم بشه گفت واقعا دوستم داره يا نه ) و بهم توجه ميكنه. توى جمع بهم احترام ميزاره و هوامو داره... . هر روز ازم ميپرسه تو زندگى خوشحالى؟! با من خوشبختى؟! كلا انگارى كه براش خوشحالى و خوشبختيه من مهمه ولى در عمل بگم براتون كه اوايل خييلى وحشى بود. فحش ميداد، عين ديوونه ها پرتم ميكرد، تو سرم ميزد و...اصلا دلم نميخواد با نوشتنش يادم بيفته اونروزا... البته منم خيلى بى تجربه بودم و خيلى كاراى اشتباه ميكردم و غرورشو ميشكوندم ( كه البته دليل بر رفتاراى بد اون نميشه) تا اينكه خلاصه چند وقت پيش كه ديگه خيييلى زياد اذيتم كرد رفتم خونه بابام و گفتم طلاق ميخوام. ( قبلا اصلا باهام مشاوره نميومد) خلاصه كلى اصرار و التماس و ببخشيد و قول شرف كه مشاور مياد و من برگردم. گفت من خودمم رفتارم رو دوست ندارم كمكم كن خوب شم. خلاصه من به عنوان اخرين شانس به زندگيم برگشتم الان سه ماهه كه اومدم تو اين سه ماه ٣،٤ بار بيشعور و احمق و ديوونه و الاغ و حيوان شنيدم... تا اينكه امروز يه سيلى البته نه خيلى محكم زد تو صورتم و گفت بيشعور البته قبلشم يه كوچولو گلومو فشار داد. بعدش خيلى ناراحت شد و عذر خواهى و تا الانم كه خوابه همش بيدار ميشه نوازشم ميكنه ميخوابه. البته اينكه مشاور هم نمياد و ميپيچونه. بچه ها به نظرتون چكار كنم ؟! از يه طرف ميگم جوونيم داره ميره و دلم نميخواد اين شرايط رو تحمل كنم و ميخوام طلاق بگيرم از يه طرف احساس ميكنم وابسته هستم و حوصله درد و زحمت طلاق رو ندارم. به نظرتون طلاق بگيرم ؟! البته اينم بگم به نسبت قبل خييلى بهتر شده ولى ميترسم دوباره مثل قبل شه 😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هرکی این مشکلات یامشکلات بدترازشمارو داره طلاق بگیری ب کی بری هرمردی ی اخلاق بدی داره درسته تابچه نداذی طلاق بهتره ولی زندگیت خراب میشه بساز عیبنداره طلاقک بگیری بدتره

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

به نظر من حيفه. با اينكه رفتاراشون غير عادى و غير قابل تحمله، ولى همين كه ميگين مرد خوب و پاكيه، بهتره كه زندگيتونو به اين راحتى خراب نكنيد. وليييى حتمااا پيگير مشاوره بشيد و باهاش قاطع صحبت كنيد كه بايد به مشاور مراجعه كنن. اميدوارم مشكلتون حل شه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
اصلا جای خوبی برای مشورت زندگیت انتخاب نکردی گلم شوهرت نمیاد خودت تنهایی مشاوره برو

من از همون ماههاى اول تنهايى ميرم مشاور. اما مشاورها هيچ وقت نميگن طلاق بگير چون اخلاقى نميدونن اين كارو نه واسه اينكه فكر نميكنن طلاق لازمه. دوست داشتم نظرات شما رو هم بدونم

به نظرم طلاق نگیر من از این موردا دیدم ویه بار دست روم بلند کرد وهنوزم پشیمونه ولی منم سیاست یاد گرف ...

عزیزم چنتا سیاست بهمون یاد میدب بیزحمت؟

و اینکه میگی از کجا یاد گرفتی؟ اگه کتاب خوندی، بیزحمت معرفی میکنی بهمون؟ 

ممنون😊❤

من از همون ماههاى اول تنهايى ميرم مشاور. اما مشاورها هيچ وقت نميگن طلاق بگير چون اخلاقى نميدون ...

عزیزم میگی دوستت داره‌.

پس یه قدم جلوتر از خانومایی هستی که شوهرشون زل میزنه تو چشمشون و میگه تو رو به زور برام گرفتن.

پشیمون هم که هست.

حیفه. جدا نشو. میتونی درستش کنی. با سیاست. با محبت. 

اخه شوهر من ديگه ٤٠ سالشه . بچه ام نيست 

شما چندسالته؟

برا منم مدام فکرم مشغوله نمیدونم چیکار کنم.چند روز خوبه چند روز بد.

مدامم کارش جلو چشمِ

اینم رگم اوضاع خور الان رو من کنترل کردم.بببین تجربه ای ک ارم هر چیز باعث بحثتون میشا دوری کن.من یه وقتایی بیرو از خونه میرم که روحیه ام باز سه این باعث میسه من انرژیم کم شه کمتر باهاش حرف بزنم اون میاد سمتم.این روشیه که الان برام کاربرد داره.تو خونه نه ها بیرون برو فک نکنه بی دست و پایی

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید