2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگيرم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 32 پست

همسرم میبینه برا خودم وقت میزارم بیشتر بهم اهمیت مبده..وقتایی ک خونه ام بارحال حرف پیش میاد یهو بحث میشه تایم کمتر بهتره مفید تره.با این حال احساس خوشبختی ندارم چون دقیقا زود از کوره در میره.حرف بدم از دهنش زیاد میاد بیرون به شوخبم میگه منم تنبیهدمیکنم حرف نمبزنم ابن برا وبتایی ک خودمم حوصله داوم.بعد وقتی خودمم سرحاام اینم بهتره

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چندسالته؟ برا منم مدام فکرم مشغوله نمیدونم چیکار کنم.چند روز خوبه چند روز بد. مدامم کارش جلو چ ...

منم ٢٩ سالمه. واقعا يه وقتايى فكر نميكنم يه موضوعى باعث بحث بشه. مثلا ديشب خودش داشت ميگفت كه من صبح تا شب ميرم سر كار خيلى سخته ميخوام جور كنم ظهرا بيام خونه ناهار بخورم گفتم اره خيلى خوب ميشد مثلا اگه ميتونستى ٨، ٩ صبح برى ١، ١ و نيم بياى دوباره ٣ برى. يهو بهم ريخت و ناراحت شد!!!! گفت مگه بيكارم؟! 😐😐😐😐 

ديوانست !!

منم ٢٩ سالمه. واقعا يه وقتايى فكر نميكنم يه موضوعى باعث بحث بشه. مثلا ديشب خودش داشت ميگفت كه من صبح ...

🤣عین شوهر منه داداش متاهل نداره بگم اونه.

یه وقتایی که سر لج هستند باید کوتاه بیاییم که رگذرا شوه خودم ارنجور اگر امروز بحث داشتا باشیم تا ۳ روز هی هرچی بگم دعوا میشه

ما که رفتار شما رو ندیدیم احتمالا رفتار شما هم‌بی عیب و نقص نیست طلاق راه آخره 

اره همينطوره منم اوايل خيلى بى سياست بودم ولى الان خيلى كوتاه ميام خيلى حرفامو  سعى ميكنم سنجيده بزنم اما بازم....

طلاق چی آخه تو نی نی سایت با کمربند ولنگه دمپایی کبود میشن وفحشای ناموسی میشنون دم نمیزنن تو واسه یه سیلی کوچیکو یه احمق بیشعور میخوای طلاق بگیری؟خیلی سرخوشی حتما مهریت بالاس!رفتی توفکر

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
طلاق چی آخه تو نی نی سایت با کمربند ولنگه دمپایی کبود میشن وفحشای ناموسی میشنون دم نمیزنن تو واسه یه ...

اره مهريه ام ١٣٦ هزار تومن بود اونم سر عقد گرفتم 😬

چرا ادم زندگى خودشو با اونا مقايسه كنه؟! در عوض كلى هم مردا هستن به زناشون تو نميگن. همسايه ديوار به ديوار ما ٢ روز زن و شوهر دعوا داشتن يه فحش از دهن هيچ كدوم بيرون نيومد !!! 

اره مهريه ام ١٣٦ هزار تومن بود اونم سر عقد گرفتم 😬 چرا ادم زندگى خودشو با اونا مقايسه كنه؟! در عوض ...

بزو تاپیک دعوا منم بخون شوهرم لنگه شوهرته.فقط اینکه با محبت رام‌میشن محبت کن دعوا هارو کش نده .حتما تم برو مشاوره من که بهش گفتم باهم بربم

بزو تاپیک دلوا منم بخون شوهرم لنگه شوهرته.فقط اینکه با محبت رام‌میشن محبت کن دلوا هارو کش نده .حتما ...

باورت ميشه متن و خوندم گفتم اا چقدر مثل شوهر منه بعد يهو چشم خورد ديدم تاپيك شماست 😬😬

عزیزم چنتا سیاست بهمون یاد میدب بیزحمت؟ و اینکه میگی از کجا یاد گرفتی؟ اگه کتاب خوندی، بیزحمت معرفی ...

سلام عزیزم راستش از بعضی تازه عروس های دورو برمون یاد گرفتم مثلا یه بار ندیدم پیش ما با شوهرش بحثش بشه حای اگه شوهرش اشتباه کنه اون یه جوری جوای میده که برمیگرده میگه معذرت منم ازش اینو یاد گرفتم دیگه پیش بقیه با همسرم بحث نمیکنم مشکلاتمونو پیش خانواده خودمم نمیگم چون من یادم میره اون دعوا ولی مادرم همیشه یادش میمونه بعدش غذا و شومشون هست میاد که خونه غذامو میبینه حالش خیلی خوب میشه آخه من😉بعضا که حال ندارم چیزی نمیپزم اونم قدر وقتایی که خوبه حالم رو میدونه یه مسئله مهم اینه که هیچ وقت مشکلتو با فامیلاتون در میون نذارید خود به خود مهربونتر میشین

سلام عزیزم راستش از بعضی تازه عروس های دورو برمون یاد گرفتم مثلا یه بار ندیدم پیش ما با شوهرش بحثش ب ...

ممنون عزیزم‌از توضیحات کاملت😘😘😘

موفق باشی