2777
2789
عنوان

دوستی قبل ازدواج😶

517 بازدید | 39 پست

کیا با دوستی قبل ازدواج موافقن؟؟کیا مخالفن؟؟؟

راحتی با طرف مقابلت باید تا چه حد باشع؟؟

مثلا بعضیا از شیرینی اولین خاطرشون 

میگن بعضیا هم از عذاب وجدانش

شما با همسرتون دوست بودین؟

از خاطره هاتون میگین برام

نظرتونو میخام خانما🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ۶ سال دوست بودیم راحتی با طرف مقابلت بستگی به خطوط قرمز خودت داره واسه من که دوران دوستی خیلی شیرین بود هنوزم بعضی وقتا دوست دارم برگردم به اون دوران

پسرم دنیامه❤❤❤❤

من ۴ سال دوست بودم الانم عقدیم خیلیم عااولی

ما خونواده مذهبی نیستیم خونواده من میدونستن از اول که با هم دوستیم خونواده اون مذهبین تا فهمیدن ۳ ماه بعد اومدن خاستگاری

حس میکنم میتونم دوس پسرمو عاشق خودم کنم .یه چیزی تو قلبم میگه خود به خود میشه ولی کاملا با دوستی موافقم اول باید شناخت کامل پیدا بشه من خیلی به ازدواج اعتقاد ندارم انقدر که به تعهد اعتقاد دارم به ازدواج اصلا معتقد نیستم

راستش .استرس قشنگی داره.ولی من خودم ب شخصه نمیپسندم چون واقعاعقب موندم از درسم زندگیم..من باشوهرم دوست نبودم.اون نمیپسندید وقتی اومد خواستگاری ودوره اشناییمون شرو شد.ی دفه خواست دستمو بگیره.و من نذاشتم....وبرا رسیدنمون مصمم تر شد.چون ما خیلی سختی کشیدیم.دخالت زیاد بود.چن وقت پیش بود.میگف اگ اون دسته رو میدادی نظرم ب کل راجبت عوض میشد.چون ما هنوز محرم نبودیم

باردارنیستم😊تیکرازمونمع😆. برام دعاکنین🙂

بنظرم شناختی که ازین دوستیا به دست میاد اصلا قابل مقایسه نیست با شناختی که آدم با زندگی زیر یه سقف از طرفش دست میاره..

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)

فکر ادم درگیر میشه....همشون دنبال سواستفادن کسی ک بخادت مادرشو پدرشو میاره برات میان خواستکاری..ی ادرس میخواد و تمام..اشناهم اگ کسی بخواد تودوران نامزدی میشه اشنا شد.پس دوستی همش مسخرس.خودتو درگیرش نکن هم وابستگی داره هم گناه هم بی ابرویی هرکی بخوادت ادرس خونتو بلده .چون تجربه کردم میگم خوب نیست

باردارنیستم😊تیکرازمونمع😆. برام دعاکنین🙂