2777
2789
عنوان

دوستی قبل ازدواج😶

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 39 پست
راستش .استرس قشنگی داره.ولی من خودم ب شخصه نمیپسندم چون واقعاعقب موندم از درسم زندگیم..من باشوهرم دو ...

خب پس تکلیف این همه خاطره شیرین و عاشقونه ای که تعریف میکنن و همش مال دوران دوستیه چی میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم به مرورع

واقعا تو این زمونه از ۱۰۰۰۰۰ نفر یه نفر قابل اعتماده واسه اینکه عمرتو به پاش بریزی و اعتماد کنی ولی ایشالا واسه همه قشنگ بمونه تا ابد خوشبخت شی عزیزم😍😍

منم با شوهرم ده ماه دوست بودم لحظه لحظش برام خاطره همش میگم کاش بیشتر میشد اون روزا 

یعنی خیلی خوب بوده دیگه.

یه خانمی میگن که شوهرشون گفتع اگه دستتو بهم میدادی نظرم عوض میشد 

یعنی بعدا سرکوفت میزنن؟یا واقعا نظرشون عوض میشه؟

یعنی خیلی خوب بوده دیگه. یه خانمی میگن که شوهرشون گفتع اگه دستتو بهم میدادی نظرم عوض میشد  یع ...

شاید بعضیا اینطوری باشن بعضیا هم نه باید طرفتو بشناسی من فهمیدم شوهرم مشکلی با دست دادن و اینا نداره ولی خب یک خریمایی رو اگه ببینه شکستم نظرش عوض میشه 

به نظر من برا یک دختر شناخت قبل ازدواج خیلییی واجبه اونم تو این شرایط 

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗

من خودم با ازدواج سنتی مخالفم 

با دوستی هم مخالفم 

درنتیجه همچنان مجردم 😁😁

ولی بنظرم نمیشه دقیق گفت کدوم بهتره مورد موفق هم تو‌سنتی زیاده هم‌تو‌ازداج مدرن 

طلاقهم تو هر دوشون زیاده 

این بود نظر من 😐

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
چرا؟؟؟؟؟

به هزار و يك دليل

حالا دلايل شرعى به كنار 

شناخت كافى بدست نمياد 

در اينده باعث عذاب وحدان ميشه و استرس

اسيب توش زياده چون هيچ تعهدى توش نيس

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...