تصمیم داریم آخرای این ماه بریم شمال با خانواده خودم و خانواده همسرم، الانم تو عقدیم، خواهرشوهرم قبلا هم گفتم بیماری دو قطبی داره وخیلی حسوده و آویزون من و همسرم، کلا خونشون میرم نمیذاره اتاق راحت باشیم یا جایی میریم آویزونه من و همسرمه، و کلا رو اعصاب منه، تا الان چندبار با خانواده من یا دوتایی،مسافرت یا پیکنیک رفتیم ولی با اونا نه، الان خودم پیشنهاد دادم دوتا خانواده بریم،ولی میدونم اعصابم خورد خواهد شد، راحتمون نخواهد گذاشت، چیکار کنم؟ برم یا نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه نوع بیماری عصبی روانی که فرد یهو بهم میریزه عصبانی میشه یا گریه میکنه، تو خواهرشوهرم بخصوص وقتیه که خلاف میلش میشه یا به من حسادت میکنه، البته ذاتا حسادت و فضولم هست جدا از بیماریش
اه اه من باشم میزنم دهن مهنشو میارم پایین ینی چی همش میچسبه به تو؟؟؟ینی نمیذاره تنها باشی؟؟داداشش ه ...
نه به من، کلا به همسرم میچسبه وقتی کنار همیم، والا اوایل همسرم نمیخواست اتفاق بدی بیفته هرچی میگفت قبول میکرد یا یه جوری ازش میترسید، تا مثلا بلایی سر خودش نیاره ولی الان خیلی عوض شده انقدر که من کار کردم روش