2777
2789
عنوان

پدرم بیهوش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه همگی با مادرم اینا مسافرت تهران بودیم خونه خاهرام وداداشم حالش بابام یجوری بود اونجا همش غمگین بود منو رسوندن خونمون ویشب موندن ورفتن شهرشون داغوووونم از غصه خدا کنه خوب بشه 

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک هزارودویست سال است که مردی منتظر۳۱۳نفر است....😔

چرا عزیزم بیهوش شده؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

داییم ودوست صمیمی بابام پیششونن حتی دستم به گوشی نمیره زنگ بزنم گریه میکنم اوضاع وبدتر میکنم با مامانم حرف زدم نتونست زیاد حرف بزنه گفت فعلا زنگ نزنید

حالا چرا بیهوشه ؟؟؟خدای نکرده سکته کرده ؟؟؟عفونت داره ؟؟؟؟

هیچییی نمیدونم این خبرو ده دیقه هست مادرم بهم گفت هنوز هیچی نمیدووونم گفت فعلا زنگ نزن

دعا کنین تاپیک بعدیم خوشحال باشم بحق امام زمان قدر پدر ومادراتون رو بدونید همین که نزدیکتونن باید دست وپاشون وببوسید