2821
2789
عنوان

بیاین بگید چرا از شوهرتون دلخورید؟

382 بازدید | 39 پست

🌷سلام خانوما شوهراتون چیکار کردن که باعثه دلخوریتون شدن و آیا براتون قابله بخششن؟

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای اینکه هنوز منو پیدا نکرده باهام ازدواج کنه تنبل گیج بی لیاقت 😳😳😳

خخخخخخ..گناه داره عمش

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
برای اینکه هنوز منو پیدا نکرده باهام ازدواج کنه تنبل گیج بی لیاقت 😳😳😳

گیج و کوره منم دلخورم ازش 🙄😏😞

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
مادرشو خیلی تو زندگی دخالت میده ،اخر هفته ها همش میارش خونه ما، تفریح و تعطیلیم خراب میشه ،اصلا نمیب ...

پروفایلت عکس خودته شیدااااااا ؟؟؟

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
همووووووون معلوم نیست کجا سرش گرمه😂😂😂

اره خدا میدونه کجا داره و با کی  شیطونی میکنه 😂🤣😁😉

اومدم یگم خدا لعنتش کنه الهی بره زیر تریلی.فعلا حسابی ازش دلخورم.تو شهر غریبم.چن روزه کاری داشته مارو کشونده اینجا.مامان و خواهرشم اورده.5روزه کارشم انجام نشده امروز با دعوا گفتم منو ببر خونه تو ک عرضه کاری نداری

2825
2823
2791
2779
2792