راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای اینکه هنوز منو پیدا نکرده باهام ازدواج کنه تنبل گیج بی لیاقت 😳😳😳
گیج و کوره منم دلخورم ازش 🙄😏😞
بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
مادرشو خیلی تو زندگی دخالت میده ،اخر هفته ها همش میارش خونه ما، تفریح و تعطیلیم خراب میشه ،اصلا نمیب ...
پروفایلت عکس خودته شیدااااااا ؟؟؟
بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .