خیار قلمی اصلا گلخونه ای اصلا خوب نباشه
ترخون و نعنا میشوری میزاری آبش خشک شه
خیار میشوری اینم میزاری خوب ابش بره
آب رو میجوشونی میزاری سرد شه نمک به میزانی که آب شوررر بشه میریزی
سیر روخورد میکنی من با هاون له میکنم
سبز یا رو خورد میکنی
داروی خیار شورمیگیری اونم با هاون میکوبی یا یه مقدار آسیاب میکنی
مقداری سرکه
حالا داخل ظرف مورد نظر اول یه مقدار سبزی و سیر میریزی بعد خیار میریزی دوباره سبزی و سیر میریزی همینطور به ترتیب میریزی تا ظرف پر بشه لایه رویی باید سبزی و سیر باشه داروی خیار شور رو میریزی ...من برای یه دبه 7 کیلویی 1.5 تا دو قاشق میریزم بعد آب جوش سرد شده رو میریزی داخل ظرف و در آخر مقداری سرکه
من برای مقدار بالا یک پیمانه سرکه اضافه میکنم بعد هم میزاری کنار تا خیار شور آماده بشه