2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارماهشه شیرخودمم میخوره  مزه اپتامیل اچ آ تلخه ولی طفلی وقتی شیرم کم میشه دیگه میخوره تپلی ...

دختر من از اول شیرخشکی بود. از 6 ماه اپتامیل اچ ا میخوره تپله. البته من به غذاش میرسم 

شما فقط اپتامیل دادی؟

نه عزیزم پسر منم به پروتئن گاوی حساسیت داره.آپتامیل پپتی میدم که ودسه الرژی های شدید تره.پسر شما الرژیش کمتره که اچ آ داد دکتر.پسر من با پپتی وزن دهیش خوب بود اندازه شیر خشک معمولی نبود ولی خوب ود

نه عزیزم پسر منم به پروتئن گاوی حساسیت داره.آپتامیل پپتی میدم که ودسه الرژی های شدید تره.پسر شما الر ...

ممنون گلم

بچه‌م دختره 

ان‌شاءالله هرچه سریعتر خوب بشن واقعا این حساسیت ها هم مشکل ساز شده برا این طفل معصوما 

الهی همه بچه‌ها سالم باشن

دختر من از اول شیرخشکی بود. از 6 ماه اپتامیل اچ ا میخوره تپله. البته من به غذاش میرسم  

سلام عزیزم 

پسرمنم آپتامیل اچ آ میخوره ۲۰روزی میشه که اینو نوشته دکتر بخاطر حساسیت صورتش گف به پروتیین گاوی حساسیت داره ،قبلش آپتامیل معمولی میخورد.ازوقتی اچ آ رو میخوره بوی اسهال میده باد شکمش،احساس میکنم بهش نمیسازه،رفلاکسم داره، دخترتوهم اینطوری میشد بااچ آ؟

نه والا نساخت  آپتمیل معمولی میدم الان ،دیگه حساسیت نداره

خب نساخت چی بهش دادی برا حساسیتش؟

من با پپتی اسهال شد و بی قرار 

ممکنه به اچ آ هم حساسیت بده به نظرتون

اللهم عجل لولیک الفرج