2777
2789
خب نساخت چی بهش دادی برا حساسیتش؟ من با پپتی اسهال شد و بی قرار  ممکنه به اچ آ هم حساسیت بده ...

پماد مومتازون زدم دوسه بار ،برابچه ی من که خیلی اثر کرد دیگه اصلا حساسیت نمیکنه

صورت نوزاد توهم قرمز میشه؟

پیتی خیلی تلخه ولی  اچ آ کمتر ازاونه اثر و تلخیش

پماد مومتازون زدم دوسه بار ،برابچه ی من که خیلی اثر کرد دیگه اصلا حساسیت نمیکنه صورت نوزاد توهم قرم ...

بعنی همون موقع هم آپتامیل معمولی دادی ؟

من با گیگوز دونه های خیلی ریز سفید و قرمز گوچولو زد گفتم شاید گرمی هست دکتر گفت مه چون یبوست هم شده حساسیته.پپتی هم نساخت.سیمیلاک کامفورت هم بلغم هست تو مدفوعش.موندم چی بدم.خودمم رژیمم سفت و سخته.دعا کن برامون 

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعنی همون موقع هم آپتامیل معمولی دادی ؟ من با گیگوز دونه های خیلی ریز سفید و قرمز گوچولو زد گفتم شا ...

وقتی اچ آ میدادم دوسه بار زدم ازاون پماد حساسیتش میرف دوسه روز بعد برمیگشت یه کمی ،بعددیدم بهش نمیسازه ،ازمعمولی دادم ،پماد هم زدم ،باز برمیگشت حساسیتش رفته رفته کم شد ،الان دیگه خوبه خوبه

ان شالله که حل میشه نگران نباس

دکتر نگف حساسیت به لاکتوزه یا پروتیین گاوی؟

نه دقیق نگفت ولی فک کنم پروتئین گاوی باشه.خداراشکر خوب شد.توکل  بر خدا

حساسیتش در حد فقط خشکی بود ؟

با اچ آ مدفوعش چطور بود؟

میترسم اچ آ بگیرم اونم نسازه .توکل بر خدا

اللهم عجل لولیک الفرج 
سلام‌ عزیزم بچه شماخوب شد؟چکارکردید

سلام دوست عزیز 

الان بهش فعلا پپتی جونیور میدم .فعلا که با خوردن آجیل و بادام و لبنیات چه خودم بخورم یا به خودش بدم واکنش نشون میده یبوست میشه یا اسهال.وزنشم خیلی پایینه .ان شاء الله به حق این شبها همه ی بچه های آلرژی شفا پیدا کنند

اللهم عجل لولیک الفرج 
سلام دوست عزیز  الان بهش فعلا پپتی جونیور میدم .فعلا که با خوردن آجیل و بادام و لبنیات چه خودم ...

انشالله دخترمن دوماهشه شیرخودمم میخوره ولی تنفسی گوارشی پوستی همه جوره درگیرمیشه چیزی بخورم😔

سلام نه عزیزم۱۸ماهشه همچنان درگیر

در چه حده حساسیتش

اصلا بهتر نشده به همون شدت قبله؟

منم دخترم حساسیت داره ۵ماهشه الان شیر خودمو میدم با رژیم سخت ولی خیلی سختمه هم بخاطر رژیم شیرم خیلی کم شده مجبورم کمکی بدم

ولی شیرخشک اپتامیل پپتی پیدا نمیشه اپتامیل اچ آ ک برای حساسیت کمتره میترسم بدم شما چی میدین

حساسبت دختر من جوریه ک قبلا ک نمیدونستم رعایت نمیکردم خیلی دلدرد میشد و جیغ میزد یکسره صورت و بدنش جوش های ریز خیلی زیاد میزد

خون توی مدفوعش بود

فعلا این علائمو یادمه

میشه راهنمایی کنی گلم که شما چه شیرخشکی میدی و با این چیزایی ک گفتم بنظرت اپتامیل اچ آ برای دختزم مناسبه یا نه

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰

در چه حده حساسیتشاصلا بهتر نشده به همون شدت قبله؟منم دخترم حساسیت داره ۵ماهشه الان شیر خودمو میدم با ...

شدید بود همه جوره درگیربود مقعدسوختگی رفلاکس بیقراری دفع خون و...هرچی ک فک کنی.الانم شاید۵درصدبهتره.غذاک هیچی نمیسازه جز سه چهارتا مورد ک اونم نمیخوره فقط شیر

عزیزم الان چند ماهشه نی نی تون بهتر شده حساسیتش؟

سلام عزیزم تشکر از احوالپرسیت  الان دو سالشه بله خدا را شکر بهتره .یکسالگی شیر پپتی جونیور را کم کم قطع کردم و سوپرامیل بهش دادم خدا را شکر بهش ساخت الانم کلا شیر خشک بهش نمیدم ولی به مغزیجات مثل بادام و پسته و بعضی میوه ها  انجیر و توت فرنگی و ... واکنش نشون میده یبوست یا اسهال و دلپیچه و ... .شما دختر گلت بهتره

اللهم عجل لولیک الفرج 
سلام عزیزم تشکر از احوالپرسیت الان دو سالشه بله خدا را شکر بهتره .یکسالگی شیر پپتی جونیور را کم کم ...

سلامت باشی عزیزم

دخترم ماهش تموم نشده هنوز ولی حساسیتش فرقی نکرده 

برا شما چند ماهگی کمتر شد یادتون هست 

سوپرامیل چه شیرخشکیه معمولی یا برای حساسیته

مامان یه فسقل خانومم😋😊🥰