2777
2789

سلام.میخام نظرتون رو بدونم چون تو روراهی موندم .من بعد دیپلمم عروسی کردم و نتونستم زیاد عقد بمونم ک پیش دانشگاهیم رو بخونم گفتم ک میرم و غیرحضوری میخونم امتحان میدمو کنکور میدم ولی بعد عروسی دیگ اول زندگی بود خیلی دل ندادم ب درس و بعدشم رفتم عمل دو سه ماه در گیرش بودیمو نتونستم بخونم نرفتم امتحاناتو و موند...حالا خیلی افسوس میخورم همه س دوستام کنکور دادنو جاهای خوبی قبول شدن منم میخام شروع کنمو سال بعد بدم ولی یجوری ک باید شهر خودم فقط قبول شم ویموقع مثلا یسال دیگ بچه دار شدم باید بذارمش کنار یا میشع ادامه داد؟لطفا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نشه ؟؟ میشه عزیزم

ولی مواظب باش حداااقل تا قبل کنکورت باردار نشی

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

اگه قراره وسطش بچه داری شی سخت میشه. چون بارداری مشکلاتی داره ممکنه بدویار باشی، از طرفی بعد دنیا اومدنش باید حداقل یه ترم مرخصی بگیری

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

میتونی از دانشگاه مرخصی بگیری تا بچت ب دنیا بیاد و بشه بذاریش پیش کسی،بعدش خودت بری ادامه دانشگاه، ولی من خودم مخالفم ک بچه کوچیک داشته باشی و بری درس بخونی یا شاغل باشی، آخه بچه نیاز به مامان بابا داره، هرکس میخاد درس بخونه یا شاغل باشه بذاره بعد ک درسش تموم شد بچه دار شه تا بچه هم آسیب روحی نبینه

Your smile is more beautiful than everything for me❤️