سلام.میخام نظرتون رو بدونم چون تو روراهی موندم .من بعد دیپلمم عروسی کردم و نتونستم زیاد عقد بمونم ک پیش دانشگاهیم رو بخونم گفتم ک میرم و غیرحضوری میخونم امتحان میدمو کنکور میدم ولی بعد عروسی دیگ اول زندگی بود خیلی دل ندادم ب درس و بعدشم رفتم عمل دو سه ماه در گیرش بودیمو نتونستم بخونم نرفتم امتحاناتو و موند...حالا خیلی افسوس میخورم همه س دوستام کنکور دادنو جاهای خوبی قبول شدن منم میخام شروع کنمو سال بعد بدم ولی یجوری ک باید شهر خودم فقط قبول شم ویموقع مثلا یسال دیگ بچه دار شدم باید بذارمش کنار یا میشع ادامه داد؟لطفا راهنماییم کنید
اراده قوی میخواد. من وسط تز ارشد بچه دار شدم و چون خانوادم شهرستانن خیلی سختی کشیدم اما اگه کسی باشه کمکت کنه چرا ک ن؟ برا بچه اوردن هیچوقت دیر نمیشه فعلا ب رویاهات برس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نبابا کلا خانواده هامون یه شهر دیگن ما یشهر دیگ تنهاییم فقط جاریم هس ک فک نکنم بشه رو اون حساب کرد&n ...
خب پس بچه دار نشو عزیزم! مگه چند سالته؟ درس بخون تا جایی که دوس داری بعدم سر کار برو و موقعیت رو فراهم کن واسه بچه دار شدن. فقط اگه دست تنهایی حدودا تا سه سالگی که بتونی بذاری مهد کلا نمیتونی کاری کنی.