2777
2789
عنوان

با بچه میشه درس خوند یا نه!!؟؟لطفا بیایننن

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 29 پست

اراده قوی میخواد. من وسط تز ارشد بچه دار شدم و چون خانوادم شهرستانن خیلی سختی کشیدم اما اگه کسی باشه کمکت کنه چرا ک ن؟ برا بچه اوردن هیچوقت دیر نمیشه فعلا ب رویاهات برس

واقعا یعنی امکان دارع؟چ رشته ای و چ کاری میشه بگی

زیست شناسی 

همزمان هم توی دفتر شوهرم کار میکردم

پسرمم میذاشتم‌پیش مامانمم شب که دیگه از سرکار برمیگشتم‌میخوابوندمش از ساعت ۱۰تا ۱درس میخووندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اراده قوی میخواد. من وسط تز ارشد بچه دار شدم و چون خانوادم شهرستانن خیلی سختی کشیدم اما اگه کسی باشه ...

منم تو شهر غریبم خانوادم پیشم نیستن .ولی اونقد حسرت میخورم ک حتی با شوهرم بد رفتاری میکنم تو دلم میگم کاش ازدواج نکرده بودم رویاهام خراب شده😭😭😭😭

منم تو شهر غریبم خانوادم پیشم نیستن .ولی اونقد حسرت میخورم ک حتی با شوهرم بد رفتاری میکنم تو دلم میگ ...

خب اینکه دیگه گذشت به قبلا فکر نکن باید به آینده فکر کنی. ازدواج رو خودت انتخاب کردی پای انتخابت باید بایستی

ازدواج مشکلی نیس اما بچه واقعا مشکله و بدون کمک تقریبا امکان نداره بتونی ادامه تحصیل بدی. اگه خانواده شوهرت باشن اونجا هم که خوبه فرقی نداره

من یکسالش شد ادامه تحصیل دادم هیچ مشکلی هم نداشتم

دو سه سال بیوفته بینش اخ از یاد ادم نمیره یا بی حوصله نمیشه من الان یسال فاصله افتاده فکر میکنم همه چی یادم رفته 

خب اینکه دیگه گذشت به قبلا فکر نکن باید به آینده فکر کنی. ازدواج رو خودت انتخاب کردی پای انتخابت بای ...

نبابا کلا خانواده هامون یه شهر دیگن ما یشهر دیگ تنهاییم فقط جاریم هس ک فک نکنم بشه رو اون حساب کرد 

خب اینکه دیگه گذشت به قبلا فکر نکن باید به آینده فکر کنی. ازدواج رو خودت انتخاب کردی پای انتخابت بای ...

اونکه اره الان اگ باز برگردم شوهرمو انتخاب میکنمون واقعا دوسش دارمو خوشبختم فقط این مساله کلا رو عصابمه 

نبابا کلا خانواده هامون یه شهر دیگن ما یشهر دیگ تنهاییم فقط جاریم هس ک فک نکنم بشه رو اون حساب کرد&n ...

خب پس بچه دار نشو عزیزم! مگه چند سالته؟ درس بخون تا جایی که دوس داری بعدم سر کار برو و موقعیت رو فراهم کن واسه بچه دار شدن. فقط اگه دست تنهایی حدودا تا سه سالگی که بتونی بذاری مهد کلا نمیتونی کاری کنی. 

با برنامه ریزی و پشت کار میتونید به همه جا برسید منم پسرم بیست روزشه و دانشجو هستم و شغل پاره وقت هم ...

وقتی حامله بودی هم میرفتی دانشگاه یا مرخصی گرفتی ؟الان ویش کی میذاری خب کوچیکه

وقتی حامله بودی هم میرفتی دانشگاه یا مرخصی گرفتی ؟الان ویش کی میذاری خب کوچیکه

اره عزیزم من تا ماه هفت دانشگاه میرفتم این ترمو مرخصی گرفتم ولی از ترم بعد میرم 

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼