2777
2789
بتونیم با نامزدم بریم سر خونه زندگیمون سربازیش تموم شه کار گیرش بیاد عروسی کنیم😕

دوست گلم يه سوال ميپرسم ناراحت نشيا فقط ميخوام ببينم من غيرطبيعي فكرميكنم.

چطور تونستي با پسري كه سربازيش تموم شده و هنوز تو اين دور زمونه كار نداره ازدواج كني؟

اخه براي من هر خواستگاري ميومد ك كار ثابت نداشت يا حتي شركتي بود كارش اصلا نميتونستم قبول همش از اينده ميترسيدم كه با عشق فقط نميشه زندگي كرد پولم لازمه

حالا نامزدم خونه و ماشين داره شغلشم دولتيه ولي بازم نگرانم كه در اينده تو اين دور زمونه واقعا حقوقش كفاف زندگيمونو ميده بچه دارم بشيم يا ميتونيم خونمونو بزرگتر كنيم اين فكرا مغزمو ميخوره همش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالا زود عروس بشي و خانوم خونش بشي😍

ان شاءالله.ممنون عزیزم.ازخدا میخوام همه به ارزوهاشون برسن.آمییییییییین

دل مرنجان که ز هردل به خدا راهی هست...هرچه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست
ارزوی من اینه که حلقه ازدواجم پیدا بشه اخه دوسش دارم خیلی بعد صاحبخونه بشم ماشین بخرم بعد ی سال ونی ...

اره عزيزم به همش ميرسي فقط مثبت فكر كن و از ارزوهات خسته نشو 😍

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
از ته قلبم برات ارزو ميكنم مامان بشي زود😍

مرسی عزیزم 😙

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اولین آرزوم اینه ک بیماری قلبی مادرم خوب شه  دیه نیاز ب دارو نداشته باشه😔 دومین ارزوم اینه ک ...

ايشالا همش پيش مياد تو زندگيت 😍

فردا زنگ بزنه بگه خونه فروش رفت پول اخر هفته میریزم حسابت یعنی اگه این بشه کلی جلو می افتیم  ...

واي واي 😍ميشه ميشه از الان تو فكر لباس عروست باش😍

دوست گلم يه سوال ميپرسم ناراحت نشيا فقط ميخوام ببينم من غيرطبيعي فكرميكنم. چطور تونستي با پسري كه س ...

عزیز دلم

من شرایطم اینطوری بود ک 5 سال با نامزدم دوست بودم

نمیدونم شما چقد به عشق اعتقاد داری

ولی اونقدی عاشقش بودم که مطمئن بودم هیچ مرد دیگه ای نمیخوام وارد زندگیم شه

پس با این شرایط دو تا راه جلوم بود

یا مجرد بمونم و ولش کنم که بازم نمیشد

یا نامزدی کنم و صبر کنم تا شرایطش جور شه

الانم نامزدیم

عقد نیسیم

گفتم تا کار گیرش نیاد عقد نمیکنم

و اینکه ما قبل این اوضاع مملکت نامزد کردیم

شانس من همه چی مملکت بهم ریخت

منم مجبورم دعا کنم فقط

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
ارزوهام تقریبا محال دلم میخواد به ارامش واقعی برسم یه سری مشکل هست که مقصرشون خودمم میخوام خدا کمکم ...

همش حل ميشه عزيزم 😍♥️و هميشه قلبت اروم باشه ايشالا