2777
2789

بچه ها چند تا خانوم سرپرست خانوار رو برای اینکه بتونن درآمدی برای مخارجشون داشته باشن رو تحت حمایت مالی خودمون براشون مواد اولیه تهیه کردیم و کانال فروش ترشی و مربا و سبزی راه انداختیم.دعا کنید کارشون بگیره و اینها هم تو این اوضاع اقتصادی کشور بتونن یه پول هرچند کم دربیاره تا حداقل محتاج این و اون نباشن. فقط آرزوم اینه که اینها هم یه روزی امیدوار و شاد باشن و بچه هاشون حسرت بدل نمونن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم من شرایطم اینطوری بود ک 5 سال با نامزدم دوست بودم نمیدونم شما چقد به عشق اعتقاد داری ولی ...

نامزد يعني اينكه صيغه اين؟؟

چندسالتونه؟

دركت ميكنم عشق در بي درمونيه شمام به حرف قلبت گوش كردي منم به عشقم نرسيدم ولي نامزدمو خيلي خيلي دوست دارم خيلي ازون سرتره و منم زياديش بودم ولي لعنتي دله ديگه نميفهمه الانم بااينكه متاهلم كنار زنش ميبينمش قلبم واقعا بدرد مياااااااد چندوقت ديگه م عروسيشه نميدونم چطوري برم😢😢😢😢😢😢😢

نامزد يعني اينكه صيغه اين؟؟ چندسالتونه؟ دركت ميكنم عشق در بي درمونيه شمام به حرف قلبت گوش كردي منم ...

آی گفتی...منم همینطور😥😥😥..واقعا درد بی درمونه

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
بچه ها چند تا خانوم سرپرست خانوار رو برای اینکه بتونن درآمدی برای مخارجشون داشته باشن رو تحت حمایت م ...

عزیزم اگر فکر می کنی کار درستیه و کانال دارن با خودشون هم صلاح مشورت کن اگر خواست اینجا بزار کانالشونو البته اگر که میدونی به صلاحه و درسته🌸

لطفا برای حاجت خودتون و من یه توحید میخونید🌷
چه كار قشنگي 😍

ممنون ولی همش دلهره اینو دارم کارمون نگیره و ابن خانوما دوباره بیکار و ناامید بشن.چند روزی که شروع کردیم ۱۰کیلو رب فروختن اینقدر خوشحال بودن که هنوز خندشو جلو چشممه.

نامزد يعني اينكه صيغه اين؟؟ چندسالتونه؟ دركت ميكنم عشق در بي درمونيه شمام به حرف قلبت گوش كردي منم ...

ن عزیزم

صیغه نیستم

نشون آوردن فقط

آره خیلی فک کردم

گفتم حتی اگه تا 40 سالگی صبر کنم برسم بهش ب نفعمه تا اینکه با کس دیگه زندگی کنم و حسرتشو داشته باشم همیشه

23 سالمه

خیلیا همش  میگن انقد با دلت پیش نرو و ...

ولی مگه چند بار زندگی میکنم ک بخوام با دلم پیش نرم!

من وقتایی که با دلم پیش نمیرم احساس بدبختی میکنم

یعنی اونقد قوی نیستم که بتونم رو دلم پا بذارم و با عقلم احساس خوشبختی کنم...

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
واقعنم هيچ تحفه اي نبودا الان هيچ حسي بهش ندارم هيچيييييي ولي لعنتي نميدونم چرا ميبينمش دلم ميسوزه ...

حالا بر عکس ...کسی که من عاشقش بودم واقعا باشخصیت بود و دوس داشتنی...منم متاهلم الان ولی لحظه ای نیست که جلوی چشمام نباشه تصویرش..بعد از دوسال هنوز نتونستم فراموشش کنم..مطمینم هرگزم فراموشش نمیکنم..لعنت به دل

واقعنم هيچ تحفه اي نبودا الان هيچ حسي بهش ندارم هيچيييييي ولي لعنتي نميدونم چرا ميبينمش دلم ميسوزه ...

تو تمام زندگی م تنها کسی بود که با تمام وجود تنم لرزید واسش

من از ته قلبم میخوام وارزو دارم باردارشم خیلی زود قبل اربعین وزندگیم سروسامون بگیره انشالله.....هیچ وقتم مریض ومریضدارنشم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم اگر فکر می کنی کار درستیه و کانال دارن با خودشون هم صلاح مشورت کن اگر خواست اینجا بزار کانالشو ...

میترسم سایت گیر بده که چرا تبلیغ کردی وگرنه دوست دارم بزارم.اینا فعلا قم کار میکنن و اگه بتونم گسترش بدم هم تهران رو پوشش میدم برای فروش هم افراد بیشتری رو میارم زیر مجموعه و کارکنان بیشتر میشن اگرچه از جیب دارم براشون هزینه میکنم ولی اصلا وقتی میبینم حالشون خوب شده حال خودمم خوب میشه.

ن عزیزم صیغه نیستم نشون آوردن فقط آره خیلی فک کردم گفتم حتی اگه تا 40 سالگی صبر کنم برسم بهش ب ن ...

بهترين كارو كردي عزيزدلم ادم بايد به حرف دلش گوش بده 

به اين اعتقاد دارم ادم تو يه زيرزمين تنگ و تاريك با عشقش زندگي كنه لذت بخش تر ازينه كه تو يه قصر با كسيكه دوسش نداري زندگي كني

ايشالا روزي ازدواجتون يه شغل خوبم گيرش بياد❤️❤️❤️❤️❤️