2777
2789
گل گفتي دوستم

منم همدردم باهات...باز خوبه تو بهش گفتی..من نتونستم بگم بهش...فکر میکنم اونم حس داشت ...ولی اگه داشت چرا چیزی نگفت بهم

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...

زیادن اخه ،اول ظهور امام زمان عزیزم و اینکه موقع ظهورشون زنده باشم ،بعدم عاقبت به خیری و خوشبختی  خودم و همه ی هم وطنام

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همدردم باهات...باز خوبه تو بهش گفتی..من نتونستم بگم بهش...فکر میکنم اونم حس داشت ...ولی اگه داشت ...

منم دقيقا همين حسو داشتم همه ميگفتن اين تورو ميخواد فقط ازش سري نمياد جلو ميترسه ضايع شه منم ديوونش بودم دوستم گفت من ب عشقم نگفتم ارزوش موند به دلم تشويقم كرد گفتم بااينكه خورد شدم جلوش ولي اصلا ئشيمون نيستم

چون احساس سبكي داشتم و از گنگي درومده بودم يه دوست ديگم قشنگ تى شرايط من بود تشويقش كردم به پسره گفت

حالا پسره گفته بذار چند روز فكركنم😂😂😂😂

امروز یه کلیپی رو تو تل دیدم یه آقائه ازیه پسر بچه ای فک کنم کودک کار بودمیپرسیدآرزوت چیه پسره یه لحظه مکث کرد گفت آرزو چیه?!😢😢😭😭😭😭خداشاهده قلبم داشت تیکه تیکه میشد.چقد قیافش مظلوم بود ای خدا انصافتوشکر چرا بعضیا انقددارن که نمیدونن باپولاشون چکار کنن, بعضیام ..............

خدایا یهویی شکرت😍😍
منم دقيقا همين حسو داشتم همه ميگفتن اين تورو ميخواد فقط ازش سري نمياد جلو ميترسه ضايع شه منم ديوونش ...

خوشبحالت که خیالت راحت شده لااقل..من چی..وااااااای..خیلی دوسش دارم...حتی از فکر کردن بهش هم لذت میبرم..

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
خوشبحالت که خیالت راحت شده لااقل..من چی..وااااااای..خیلی دوسش دارم...حتی از فکر کردن بهش هم لذت میبر ...

دارم بهت ميگم به عنوان يكي ك تجربه كرده همه اينارو

مطمئن باش يعني اطمينان صد درصد بهت ميدم پسري عاشق دختري باشه حتي پسره برده باشه دختره دختر شاه بالاخره تلاششو ميكنه واسه رسيدن بهش 

مطمين باش دلش باهات نبوده.خيالت راحت

ادم خوشبخت و مفیدی باشم تو زندگیم همین🙂

ز بودنم ه افزود ؟ نبودنم چه كاهد؟كه گويدم به پاسخ ،،،كه زنده ام چرا من؟؟؟؟ستاره ها نهفته در اسمان ابري ،،دلم گرفته اي دووست هواي گريه با من
مگه عروسیش قراره بری ؟؟!!! فامیله ؟ چرا بهم نرسیدین ؟

بهش فک نکن اگه فک کنی هیچوقت نمیتونی فراموشش کنی بنظرم دم خودم گرم وقتی گفت نمیخوامت دیگه برام تموم شد همون لحظه

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی