2777
2789
عنوان

اسم تک و خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 54 پست

اتفاقا اگه اسم زیبا و تک باشه رو اعتماد بنفس بچه بی نهایت موثره

اخلاق جای خود تربیت جای خود پشتکار بچه جای خود  ولی اسم هم موثره. 

مثلا توی مدرسه همیشه یه اسم و فامیلی که بهم‌میان یا یونیک هستن تو ذهن مدیر و معلم میمونه. ناخوداگاه بچه احساس میکنه مهمه چون بین یعالمه دانش آموز اسمش تو وهن بقیه مونده.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم جابجا شدن ارزشهاس بجای تربیت خوب دنبال اسم خاص تم تولد خاص روز خاص بدنیا اومدن برا بچه هامون ...

به جز اسم با باقی موارد موافقم،مخصوصا جا به جا کردن روز تولد...واقعا احمقانه اس

رژ سابقم😎
منظورم جابجا شدن ارزشهاس بجای تربیت خوب دنبال اسم خاص تم تولد خاص روز خاص بدنیا اومدن برا بچه هامون ...

اینا با هم منافاتی نداره اصلا‌

همونطور که کسی که اسم کاملا عادی داره میتونه خیلی ارزش‌ها رو زیر پا بگذاره و بالعکس

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
همش حس میکنم سر نداری بقچه و داری از تو پارچه حرف میزنی حس میکنم‌نفس کم میاری 😞

واای  نترکی دختر  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیخیال.دوسش ندارم یه اسم عربی.که معنی بسیار زیبایی داره.یادم که میاد دلم میشکنه😔چقد یه دختره مسخرم ...

گلم غصه نخور 

به این فکر کن که اسمت هدیه پدر و مادرت به شماست دوستش داشته باش🌹

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

جالبه بدونید اسمای جدیدی که میزارن که عجق وجقن بیشتر توسط همسن و سالاشون مورد تمسخر قرار میگیرن اسم نمیبرم که کسی ناراحت نشه

اتفاقا بعضی از این اسما باعث شده بچه ها اذیت بشن

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم
زمان ما همه مریم و زهرا بودند تو مدرسه داد می بدی مریم صد نفر برمی گشت بعضی ها بدشان میاد

الانم با شنیدن رادین ها آروین ها رادمان ها آدرین ها و مهرادها سامیارها و لیاناها و آرنیکاها آرشیدا ها آوین ها و ... 

سمهای بسیااار زیبایی هستن ولی بی نهایت تکراری تکراری تکراری

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یکی از شتگردای من اسمش رقیست واقعا تلفظش سنگینه کاری به اسم ائمه هم ندارم توهینم نیست اما واقعا چرا ...

رقیه و بتول و ....

کاظم و تقی و ...

علی رغم محترم بودنشون برای بچه های این زمان مناسب نیستن 

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم
بیخیال.دوسش ندارم یه اسم عربی.که معنی بسیار زیبایی داره.یادم که میاد دلم میشکنه😔چقد یه دختره مسخرم ...

یه بار یه بچه تو مدرسه پرروئی کرد خوابوندم زیر گوشش . گذشته ها گذشته اما هرکی لی ادبی کرد خودخوری نکن بذار تاوان بده