2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم‼️😕 ،نگیرم‼️ 😕،یه دقه بیا لدفا 😔‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 93 پست
عزیزم خانواده شوهرت 1موقع از خوشی رودل نکنن؟ نه خونه ای چیزی... عروسی هم نگیرن ! به پدر مادرش بگه و ...

آره واقعا حرفتو قبول دارم،😘😘😘من احمقم که راضی شدم ،خاک تو سرم

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...

عزیزم پسر خاله شوهرم پول قرض کردن دادن برا عروسی 

همه چی هم داشت ولی ارزون ولی هیچی تو دل خودش نذاشت 

با پول گل عروسی هم همه قرض هاش و دادوتازه یه سفر مشهد هم رفت 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرین و هلی شات چین

کرین هم دوربینه رو یه پایه بلند نصبه موقع رقص دور عروس و مهمونا میچرخه تا تصویر بهتری بده

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
عزیزم پسر خاله شوهرم پول قرض کردن دادن برا عروسی  همه چی هم داشت ولی ارزون ولی هیچی تو دل خودش ...

👌👌👌

هلی شات اصلا مهم نیست... نگیری هم چیزی از دست ندادی...

عکس سر مجلسی هم پول میگیرن که من کلا بدم میاد ...اصلا نگرفتم..

کرین بد نیست... ولی فیلمبردارت حرفه ای باشه خودش از بالا میگیره تقریبا مثل کرین میشه...

باید بدونی پولو کجا خرج کنی...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
کرین هم دوربینه رو یه پایه بلند نصبه موقع رقص دور عروس و مهمونا میچرخه تا تصویر بهتری بده

آهاا دیدم تو عروسیا☺️

هلی شات اصلا مهم نیست... نگیری هم چیزی از دست ندادی... عکس سر مجلسی هم پول میگیرن که من کلا بدم میا ...

آره واقعا

هلی شات اصلا مهم نیست... نگیری هم چیزی از دست ندادی... عکس سر مجلسی هم پول میگیرن که من کلا بدم میا ...

نه هلی شات تو باغ ب اون خوشگلی تصویر بهتری میده میره بالا تا چند هکتار همش سرسبزی...کرین هم لرزش دست کم ارتفاع بیشتر داره دوتا هم دوربین ب غیر اون داشتم خب هرچقد پول بدی آش میخوری اگه نباشه فقط فیلم ی کم ساده تر میشه اشکالی نداره 

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
نه هلی شات تو باغ ب اون خوشگلی تصویر بهتری میده میره بالا تا چند هکتار همش سرسبزی...کرین هم لرزش دست ...

من هلی شاتو نگرفتم... چون تو فیلمها دیدم زیاد واجب نبود...اصلا برام مهمم نبود ... که دوربین ازم دور بشه بره تو افق 

اتفاقا فیلمبردار خوبی گرفتیم و فیلممونم خوب شده... به اندازه کافی هم هزینه کردیم آش خوبی هم خوردیم..

چند تا دوربینو دوست  داشتم گرفتم چون از یک زاویه هایی گرفته که اصلا فکرشم نمیکردم و جالب شده...

کرین هم واسه سالن آخرشب داشتم.. خودم اینجوری میپسندیدم 😋

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150