من ليسانس حقوق دارم و ميخواستم امسال بخونم براي وكالت اما خبرايي شنيدم راجع به وكيلايي كه بدست موكلشون كشته شدن خيلي ترسيدم😢😢 اينهمه نشستم درس خوندم حالا هم هيچ بيكار نشستم تو خونه چيكار كنم بنظرتون.شوهرم هم قبلا همش بهم ميگفت نرو رشته حقوق وكالت سخته و خيلي تهديد ميشي اما من گوش نكردم
من خواهرم وکیله الان 15 ساله بستگی داره چ پرونده هایی قبول کنی پرونده قتل و اینا ومواردی ک یخورده بو دارن خب قبول نکن ولی حتمآ ادامه بده درسته اشباع شده ولی من یکی ک عاشقشم
یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در خـــون...
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب
پس الان همه وکیلامون مرده ان ؟ 🤣😂 برو بخون نترس .بادیگارد استخدام میکنی بعدش خخخ یکی در دویست متریت در جلو مسیرو حواسش هست دوتا در دویست متری در پشت سرت با عینکهای سیاه و هیکلایی ارنولدی . خخخ خخ
اخلاقش چطوره؟آخه من زود استرس ميگيرم نميدونم اين رشته بدردم بخوره يا نه
ی وکیل باید سر زبون داشته باشه و اینکه نترس باشه و بتونه راحت جواب بده بدون هیچ استرس و اضطرابی
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب
اخلاقش چطوره؟آخه من زود استرس ميگيرم نميدونم اين رشته بدردم بخوره يا نه
باید اعتماد بنفس بالایی داشته باشید و صبور شما میخوای از حق یکی دفاع کنید پس نباید استرس داشته باشید.رفتاری که دختر دایی من داره ایشون وکیل پایه ۱ دادگاه هستن و دانشجوی دکتری حقوق