2777
2789
عنوان

كيا خودشون يا نزديكاشون وكيل هستن يه لحظه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 22 پست
آخه شنيدم يه وكيل زن توي شيراز خونش رو آتيش زدن بيچاره تو خونه بوده فوت شده خيلي ديدم وكيلاي زن تهدي ...

نمیدونم من ک همچین چیزی ندیدم شما ک هم نگرانید پرونده هایی ک حس میکنید موکلتون عصبی و اینا هستن قبول نکنید  

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه شنيدم يه وكيل زن توي شيراز خونش رو آتيش زدن بيچاره تو خونه بوده فوت شده خيلي ديدم وكيلاي زن تهدي ...

تو هر رشته ای مشکل هست ولی وکیل شیراز توسط شوهرش

و وکیل شمال توسط مردی که ادعا میکرد عاشقشه کشته شد ووکیله هم متاهل بود

ميتونين اول آزمون وكالت بدين بعد كه قبول شدين ادامه تحصيل بدين

بعد اگه قبول بشید به عنوان کاراموز میشید ؟؟؟؟ بعد مدت کاراموزی   وکیل پایه یک دادگستری محسوب میشید؟؟؟  یا در  ازمونای دیگه ایم باید شرکت کنید ؟؟؟؟ 

سادات(سید) نیستم . چون اسمم تک باشه و بتونم ثبت نام کنم  نوشتم شکوفه سادات 😁😁

وکالت خیل رشته خوبی از لحاظ درآمدی هست اما حق الناسش وحشتناکه .

ما خیلی ها توی فامیلمون حقوق خوندن و وکیل و قاضی هستند اما خوب فامیلیه دیگه یعنی زن و مرد همه به هم کمک میکنند و حواسشون به همه اتفاقی براشون نیافته ، ی پرونده دستشون باشه اسمشه دسته ی وکیله وگرنه دسته چندتا وکیل و قاضیه . 

از لحاظ مالی هم کسی به گرد پاشون هم نمیرسه   

ولی مومن هستند برای همین اصلا متوجه نمیشی و فکر نمیکنی که فخرفروشی میکنند و اینا ، خیلی از درون پر هستند و مسائل مذهبی رو رعایت میکنند ، برای اینا که عالیه .

اما اگر ی نفر باشی همسرت راس میگه خطرناکه مخصوصا برای خانم ها اون هم توی این دوره ، چون هرکسی وقتی وکیل میگیره یعنی میخواد به نفعش حکم صادر بشه و وقتی کلی بهت پول داده مطمئننا به این راحتیا هم ولکنت نمیشه اگر حکم بنفعش نباشه . دوست دشمنیش زیاده .

من نمیتونم حالا تعریف کنم اما من کلا دیدم تا کجاها براشون خطرناک میشه حتی از لحاظ خانوادشون ، تازه طرف قاضی هم بوده و ی امکانات ویژه هم داشته .

خطریه .

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد

سلام عزیزم چه سریع رفتی سر اصل مطلب😂کشتن😁هم من هم همسرم هم دو تا از برادرام وکیلیم من یه پرونده ی قتل دارم تهدید هم شدم اما به این کشک و کیلویی ها هم نیست 😍اگر زبون خوبی داری موفق میشی البته سختی هم خیلی داره

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
سلام عزیزم چه سریع رفتی سر اصل مطلب😂کشتن😁هم من هم همسرم هم دو تا از برادرام وکیلیم من یه پرونده ی ...

عزيزم ميشه برام توضيح بدي.از اينكه تهديد شدي نترسيدي؟درامدت چطوره اخلاقت چطوره من احساسي هستم و گاهي استرس ميگيرم از بعضي مسائل اما همه از بيرون ميگن كه محكمي!ليسانس حقوق دارم و از اينكه نتونم تو رشتم موفق شم احساس سرخوردگي ميكنم😓 ميدونم بايد برم مشاوره ولي خواستم از دوستان هم نظرخواهي كنم

عزيزم ميشه برام توضيح بدي.از اينكه تهديد شدي نترسيدي؟درامدت چطوره اخلاقت چطوره من احساسي هستم و گاهي ...

عزیزم ترس که چرا اما یه تهدید حضوری بعد از جلسه دادگاه بود که خب به خاطر عصبانی بودن طرف روبرو پیش میاد

درآمد خوبه خدا رو شکر از ماهی ۵ تومن تا ۲۰ تومن متغیره بسیار جدی هستم تو کارم دقیقا برعکس اخلاق غیر کاریم

اگر احساسی باشی اصلا نمیتونی کار کنی چرا که محیط دادگاه بسیار مخربه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏