2777
2789
عنوان

بابت خونه مون خیلی ناراحتم

1405 بازدید | 28 پست

بچه ها من تازه عروسی کردم. شوهرم یه خونه اجاره کرده خرابه ست... خیلی دلم گرفته .. اصلا نمیتونم تحملش کنم.انگار از در و دیوارش غم میباره... داغونه... باباش خیلی پولداره ولی کمکش نکرد.. الانم تو اون خونه  نشستم گریه ام گرفته .. اخه حق من این نبود😢 شوهرم فقط 2 تومن پیش پول داشت دو تومن دیگه شو هم من بهش دادم... دلم میخواد ازش جداشم نمیتونم اینجارو تحمل کنم

کاش دلها در چهره ها بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره اول زندگیتون 

خودت عشق محبت بار تو خونه 

خونه ای قشنگه که از در و دیوارش عشق بریزه 

ایالات زودتر از اونجا هم بلند شین ی خونه خوب و دلخواه برین

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

خونه خرابه هم میشه داخلشو خوشگل کرد دختر جون، اول زندگی این حس، منفی چیه، پاشو یکم ذوق بده ،در و پنجره رو باز کن، از بوهای خوب تو خونه استفاده کن شمع روشن کن یه چای دم کنیه برنامه قشنگ از تی وی ببین مثبت باش به اینده

مهم اینه زیرمنت کسی نیستین انشاالله خدا کمک میکنه میرید یه جای بهتر

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
از اول،قبل از اینکه عروسی کنی قبول نمی کردی بری تو اون خونه

شوهرم بعد عروسیمون خونه گرفت. بدتر از اینارو بهم نشون داد مجبوری اومدم اینجا.... وای روز خاستگاری با اون خونواده پولدارشو وعده هاشون فکر نمیکردم به اینجا برسم😢

کاش ماهم توخونه خرابه بودیم ولی خونه مادرشوهر نبودیم 

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
خونه خرابه هم میشه داخلشو خوشگل کرد دختر جون، اول زندگی این حس، منفی چیه، پاشو یکم ذوق بده ،در و پنج ...

عزیزم کاش میشد فقط همین کهنگیش بود سرو صدارو چیکار کنم. تو یه منطقه پایین شهر با ادمای لی فرهنگ خونه گرفته در واحدمون با واحد کناری چسبیده . انقدر سروصدای جیغ و داده سرم داده میترکه.. یه دم 

میفهممت.منم سال اول همینجوری زندگی کردم .توکل کن ب خدا و ازش کمک بخواه ناشکری هم نکن ک خودش کمکت کنه ...

خدا کنه..شوهرم الان بیکارم شده یه ذره هم پس انداز نداره .دیگه امیدی ام بهش ندارم