2777
2789
عنوان

بابت خونه مون خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجور مواقع میگن خدا بزرگه اما واقعا فقط واسه پولدارا بزرگه،بازم خدارو شکر تونستید یه سقفی پیدا کنید واسه بالا سرتون،خدا کنه اوصاع بهتر بشه همه از بی پولی مینالن،من اینقدر ناامیدانه زندگی میکنم که صبحا اصلا دلم نمیخواد چشمامو باز کنم

من یه دختر ناز پرورده بالاشهری بودم 20 سالگی ازدواج کردم با پسری که پدرش یه ریالم کمکش نکرد و عروسی که با قرض و قوله با وام ازدواج گرفتیم کادوهاش توسط پدرشوهرم چپاول شد.تو یه خونه 40 متری پایین شهر زندگیمونو شروع کردیم اشپزخونه اش به قدری کوچیک بود که 4تا در فقط کابینت فلزی بزور توش جاشده بود و یه گاز

صبر کردم و تحمل کردم. و منشی گری میکردم با حقوق ناچیز،طلاهای خونه پدریمم حتی پدرشوهرم از دستم دراورد.الان 6سال گذشته ومن یه خونه بزرگ نوساز تو بهترین نقطه شهر خریدم و همسرم بخاطر قدر دانی از من بنامم کرد.تمام وسایل خونمم عوض کردم و الان تو خانواده و فامیل شوهرم منو شوهرم بهترین زندگی رو داریم 

Mimikh سابق هستم،،،لطفن برای سلامت نی نیم صلوات بفرسید💓💓💓

وااای عزیزم بخدا خیلی خوبه خونت میتونی کلی قشنگش کنی.

اگر دوست داشتی تو خصوصی برات بگم من چ شرایطی داشتم ک امیدوار بشی.

خونه دومی ک رفتیم توش مث خونه شما بود این خونه سوم بزرگتره ولی بازم خالیه.

چ اشکال داره؟توش مهر خدا باشه.

چقد برات خوشحال شدم یعنی ی روزی وضع ماهم خوب میشه ن؟

معلومه 

چرا که نه

منم هیچ آینده ایی واسه خودم نمیدیدم 

شوهرم 6ماه بیکارشد کلی هم قسط داشتیم

سن هردومون خیلی کم بود

اما شوهرم خیلی زحمت کشی و کاریه عاشق پیشرفته

منم صبر کردم تحمل کردم و بهش پرو بال دادم 

حاظر شدم بدترین نقطه شهر زندگی کنم فقط مستاجر نباشم 

Mimikh سابق هستم،،،لطفن برای سلامت نی نیم صلوات بفرسید💓💓💓

منم همش از خونم بدم میا مد ولی گلم  خونت که خوبه یکم بهش برس بخدا رو دیواری اتاق منم پر از نقاشی کنده کاری بچه هاست در کابینتام اصلا بسته نمیشه همش اهن زنگ زده میریزه  بلند شو یکم بهش برس به خودت انگیزه بده دیگه قسمتت بوده منم دلم بهترین خونه هارو میخاد ولی خب چه کنم 

از خدا بخواه که به شوهرت بده برات قشنگ ترین خونه رو میخره 

خدا بزرگه گلم هیچ وقت نا امید نباش که نا امیدی بدترین گناه 

قرار نیست که همه از اول تو خونه های لوکس زندگیی کنن شاید خدا میخاد اینطوری امتحانت کنه که بعد قدر مالتو بیشتر بدونی والا خدارو چه دیدی شاید سال دیگه داری تو بالا شهر از خونت واسمون عکس میزاری بخدا