2777
2789
عنوان

هفته 7ام بارداری ولخته خون

744 بازدید | 36 پست

بچه ها کسی تجربه داره من امروز توی دستشویی یه لخته کوچیک دیدم که دفع شد

الان خیلی نگرانم 4چهارشنیه وقت سونو قلب دارم برم امروز دکتر یا نرم؟

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

منم هفته ۷ خونریزی و لخته ریزی شدید داشتم ولی بچه سلامت کامل موند و دنیا اومد.برو دکتر دهانه رحمت رو معاینه کنه و سونو کنه ببینه ساک حاملگی سالمه

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر راه نرو دیگه زیاد احتمالا شیاف بهت بده

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

منم همینحوری بودم هفته ۷..استراحت کن به هیچ وجه کارای سنگین انجام نده نزدیکی نکنید .منم با همین شرایط و رعایت هنه چی با وجوداینکه شیافم استفاده میکردم اما افتادم به خونریزی.خلاصه ک بعدشم جفتم پایین بود و الان ک هفته ۱۸ هستم هنوزم جفتم پایینه.و استراحت مطلقم

اینارو نگفتم ک بترسی چون بدن با بدن فرق داره.فقط گفتم ک خیلی احتیاط کنی و مواظب باشی.نگران نباش 

منم هفته ۷ خونریزی و لخته ریزی شدید داشتم ولی بچه سلامت کامل موند و دنیا اومد.برو دکتر دهانه رحمت رو ...

البته ظهر دیدم از ظهر هی چک کردم خداروشکر خبری نبوده 

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

علایم های حاملگیتوداری ؟خونریزی داری؟

نه خونریزی خداروشکر ندارم در حد یه لخته کوچیک بود

برو دکتر راه نرو دیگه زیاد احتمالا شیاف بهت بده

سرکارم هستم اینم بی تاثیر نیست

منم تو هفته ۶ فهمیدم باردارم و از همون موقع لکه بینی داشتم بهم شیاف دادن.وقتی زیاد راه میرفتم یا زیاد مینشستم دوباره لکه میدیدم و سریع شیاف میذاشتم تا دو سه هفته بعد خدا رو شکر خوب شدم.نگران نباش

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون