2777
2789
عنوان

هفته 7ام بارداری ولخته خون

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 36 پست

سلام بهمگی من دیروزرفتم دکتر بهم شیاف داد گفت پشت جنین یکم خون هست وگفت استراحت کن

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سونوگرافی رفتی؟ انشالله که چیزی نیست نی نیت صحیح و سالم به دنیا میاد 🌺

ممنون عزیزم اره خداروشکر صدای قلبشو شنیدم فقط گفت باید شیاف بزاری واستراحت کنی

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

سلام کیمیا جون تبریک میگم عزیزم،خیلی خوشحال شدم از خوندن خبر بارداریت،الهی سالم و سلامت بغل بگیریش،واسه منم مثل معجزه بود،دقیقا ماهی که اصلا فکرشو نمیکردم و برای ماه بعدش وقت دکتر گرفته بودم باردار شدم،واقعا خدا شکر بخاطر این معجزه هایی که هر روز اطرافمون اتفاق میوفتن

سلام کیمیا جون تبریک میگم عزیزم،خیلی خوشحال شدم از خوندن خبر بارداریت،الهی سالم و سلامت بغل بگیریش،و ...

ممنون گلم ان شاا...صحیح وسالم فارغ بشی

ممنون گلم ان شاا...صحیح وسالم فارغ بشی

سلام خوبین

شما چن هفتتونه

سونوی شکمی کرد یا واژینال

خدایا بحق شش ماه    کربلا  خودت نگهداش باش سلامتی همه نی نی ها به حضرت علی اصغر ___صلوات___