2777
2789
عنوان

از اول بارداری تا الان ک 8 ماهمه...

272 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها.من از وقتی فهمیدم حامله ام بی دلیل همش گریه میکنم یمدت خوب شده بودم الان بازچندروزه شروع شده😭.رو بچه تاثیر میذاره؟یعنی بچه عصبی میشه؟😢

احساس میکنم شوهرمم ازم دور شده😞

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت چیه؟خب هورمونات بهم میریزه عاطفی تر میشی طبیعیه عزیزم

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

منم خیلی حساس شدم و زود گریه م میگیره😔😔

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

برو پیش مشاور تو بهداشت حتما کمکت میکنن.هورمونات بخاطر بارداری به هم ریختن منم گهگاهی بغض میکنم اما گریه رو هر وقت اشک دونم پر بشه.

یه سر پیش مشاور برو شاید کمک کرد

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  

وااای منم خیلی گریه میکنم همش فکر میکنم شوهرم دوستم نداره یا بچم به دنیا بیاد مادرشوهرم ازم میگیردش میشینم گریه میکنم دیشب دیگه مامانم اومد نجاتم داد داشتم جون میدادم انقدر گریه کرده بودم 

منم مثل توام شوهرمم همش ميگه خودتو ول كردي فكر كردي فقط تو حامله شدي تو دنيا

من وسط موضوعات عاطفی دیگه نمیتونم کنترل کنم.سریع با هق هق گریم میگیره.ولی حالت عادی خودمو سرگرم میکنم گریه نکنم و عصبی نباشم.

آخرین بار پای اخبار شهید ۴ ساله اهوازی بغضم ترکید.

خیلی خجالت کشیدم.خدارو شکر فقط شوهرم پیشم بود.من عادت ندارم تو جمع حتی ناراحت باشم.چه برسه به گریه

Do not give up  
فدات بشم.پسره.رو بچه تاثیر نداره؟

تاثیر که ممکنه بزاره ولی خب کنترل احساساتم دست آدم نیست که خدا خودش این مدلی کرده بدنو حتما برلی بقیشم ی فکری کرده...سلامت بغلش کنی بیشتر شنیده بودم مامان دخمل گریه میکنه زیاد دل نازکه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین