میخوایم نمونه ادرار پسرمو برا آزمایش ببریم اما موفق نشدیم یه بار روش خیس کردن زیر ناف بچه رو امتحان کردیم که ادرار نکرد دو بار هم کیسه گذاشتیم که خیلی کم جمع شد آزمایشگاه گفته ادرار بعد از یه ساعت حتما باید به آزمایشگاه برده بشه او نت خوندم کیسه هم نباید بیشتر از یک ساعت بمونه باید چی کار کنیم کسی تجربه داره؟
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بشور خشک کن بعد کیسه رو بچسبون بهش اب قند بخورون بعد تو گوشیت ویدیو بچگانه پخش کن صبر کن در این بینم بیکار نشین و زود زود اب قند هندوانه چای ابمیوه اب هرچی بدی میشه فقط نذار تکون بخوره بعد که ادرار کرد بزار تو نایلون فریزر زود ببرش درمانگاه
من یکبار این روشو امتحان کردن بعد از خوابش یه شیشه پر چای کمرنگ (یاشیر بود🤔) دادم . همون لحظه که می خواست از خواب بسدار شه سریع بردم دستشویی تو لنگش نشست و بعد چند دقیقه ادرار کرد.
بچه موقعی که از خواب پا میشه معمولا ادرار می کنه.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
کم ادرار میکنه فک کنم موقع شستن یه مقدار دستشویی میکنه
اخه بچه یک ساله دیگه تو خواب روزانه خودشو کنترل می کنه اونوقت تو خواب بهش مایعات بده بعد که بیدار شد سریع ادرار می کنه
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.