زری1369 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 6027 عنوان چطور ذرت بپزم? بخار پز یا اب پز? 564 بازدید | 16 پست اولین باره برا تو غذا و ذرت مکزیکی میخوام. امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚 1397/07/07 | 09:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48707 آب پز می کنم ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
vafa7080 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 2535 من میکنمش تو آب نمک وبعد رو منقل یا اجاق گاز میپزمش خیلی دوس دارم😋😋
زری1369 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 6027 بلال خریدیم.میخوام مقداریشو بپزم بذارم فریزر.تجربه ندارم.اب پز کنم سفت نمیشه? همطو بریزم تو اب و نمک بزنم بهش? مثل حبوبات? امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
shaparaksefid عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2660 خود بلالو بریز تو آب بپزه بعدم دونش کن فریز کن هر وقت برا مکزیکی میخای همینارو بخارپز کن دوباره. برا غذا هم که کار دیگه ای نمیخاد از فریزر در میاری میریزی تو غذا
زری1369 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 6027 من میکنمش تو آب نمک وبعد رو منقل یا اجاق گاز میپزمش خیلی دوس دارم😋😋 برا تو غذا میخوام.میخوام مثل کنسروری ها بشه. امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
shaparaksefid عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2660 بلال خریدیم.میخوام مقداریشو بپزم بذارم فریزر.تجربه ندارم.اب پز کنم سفت نمیشه? همطو بریزم تو اب و نمک ... هیچی نمیخاد یکی دو ساعت فوقش بذاری تو قابلمه می پزه اگه اول دون کنی یه کم زودتر میپزه
زری1369 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 6027 خود بلالو بریز تو آب بپزه بعدم دونش کن فریز کن هر وقت برا مکزیکی میخای همینارو بخارپز کن ... اهان یعنی بلال رو نصف کنم بذارم تو اب جوش بپزه بعدش خنک شد دون دون کنم و فریزر? درسته? امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
vafa7080 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 2535 برا تو غذا میخوام.میخوام مثل کنسروری ها بشه. آها،آب پز بهتره فک کنم
زری1369 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 6027 هیچی نمیخاد یکی دو ساعت فوقش بذاری تو قابلمه می پزه اگه اول دون کنی یه کم زودتر میپزه اوکی.ممنون از وقتی که گذاشتی امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
زری1369 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 6027 بزار زود پز نصف قاشق بهش شکر اضافه کن ولی نمک نزن زود پز پس بهتره? اوکی. امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚