2777
2789
من واسه پسرم‌دنبال اسمم اسم‌دخترم آویسا هست برای پسر نمیدونم‌چی بزارم دو سال پیش خدا یه پسر داد ب ...

برسام هم قشنگه،اسم خواهر زاده ها گلزار برسام و اويسا ست

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
اسمش احسان. خودمو همسرم انتخابش کردیم.

اونایی ک اسمشون احسان هست

همشون گلَن ماهن مثل شوهر من

خیلی هم اسم خوشگلیه  

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بنظرتون اسم شهراد خوشگله؟

آخه منو همسری برای پسرم ک انشالله اسفند ب دنیا میاد انتخاب کردیم و خیلی دوسش داریم

نظرشماچیه؟

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین

قرار بود دختر ک شد بشه فرمهر پسر ک شد کیارش

البته برادر شوهرم از زمان مجردی شوهرم بنا ب اینکع اسم پسراش کیرمرث و کیانوشع گفته اسم پسر داداششو میزاره کیارش شوهر منم از همون موقعه خوشش اومد و اسم پسر گلم کیـــــــــارشع😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

جنسیتش هنوز معلوم نیست ولی اگه دختر بود اسمشو میذارم نیل 

اگ پسر بود آکام

امروز فهمیدم به جای یه دونه نی نی شدم مامان سه تاااا نی نی😄❤❤❤ به باباتون چه جوری بگم حالا؟؟؟😭😭😲😱
شهراد فک کنم اسم دخترونه.اخه اسم دختر دختردایی من شهراد

نه بابا معنیش میشه پادشاه جوانمرد

پادشاه ها هم ک تاجایی ک من میدونم همه آقاهستن

حتی تو ثبت احوالم ب نام پسر ثبت شده

اونی ک شما میگی شاید شهرزاده