2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باراد ترنم باربد ترانه اراد 

من اسم دختراشو الکی گفتم میگفت اسم بگو منم داشتم عصر یخبتدان میدیدم فقط خواستم از سرم بازش کنم

حالا کاغذو نگه داشته واسه ایندگان😂😂😂

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
باراد ترنم باربد ترانه اراد  من اسم دختراشو الکی گفتم میگفت اسم بگو منم داشتم عصر یخبتدان میدی ...

واي الكي نميگفتي شايد همونا شد😂😂

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
واي الكي نميگفتي شايد همونا شد😂😂

ای خوااااهر شانس که نداریم اگه بمنه که میشه😂همش تقصیر sid کصافطه(تو عصر یخبندان)عاشششقششممم حواسم به اون بود😂

حالا اسما به کنار 5تاشو کجای دلم بذارم😂😂😂الان 4ساله ازدواج کردیم شوهرم میگفت زوده حالا 5تا5تا میخواد😂

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
ای خوااااهر شانس که نداریم اگه بمنه که میشه😂همش تقصیر sid کصافطه(تو عصر یخبندان)عاشششقششممم حواسم ب ...

يهو ٥قلوووووو نشههههههه

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

یااا علی خالم داشت میترکید دیگه نذاشتن9ماه کامل شه بردنش سزارین دونفر تا4 سالگی بچه هاش همششش خونش بودن خیلی ترسناک بود البته اون یکیش فوت شد

اسم پریا و پرنیا قاطی نمیشه؟ مثلا بگید پریا پرنیا جواب بده؟

اونا قاطی نمیکنن اما خودم یه وقتها که عصبانیم یا عجله دارم گیج‌میزنم‌قاطی میکنم🤣

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
یااا علی خالم داشت میترکید دیگه نذاشتن9ماه کامل شه بردنش سزارین دونفر تا4 سالگی بچه هاش همششش خونش ب ...

خیلی ترسناک بود راه نمیتونست بره شگمش همش میخارید قرمز بود نیمه نشسته میخابید وووووییی