2777
2789
هنوز اینارو میخونی که گذاشتی وضعیتت؟؟خیلی وقته همینو نوشتی

ارہ گلم زبانم تعیین سطح دادم تموم شد خداروشکر مقالم موندہ یہ مقداریش یہ ماہ دیگہ کار دارہ بقیہ ھم کہ واسہ خردادہ فقط باید تایممو بیشتر کنم

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارہ گلم زبانم تعیین سطح دادم تموم شد خداروشکر مقالم موندہ یہ مقداریش یہ ماہ دیگہ کار دارہ بقیہ ھم کہ ...

بیشتر کن.چند ماه خودتو اذیت کن بزار توفشار شدیددد ولی یک عمر راحت و بدون عذاب وجدان زندگی کن.

ریپلای دوست داروم😄
بیشتر کن.چند ماه خودتو اذیت کن بزار توفشار شدیددد ولی یک عمر راحت و بدون عذاب وجدان زندگی کن.

دقیقا تو ھمین فکرم مقالم تموم شہ راحتترم دعاکن واسم گلم💋💋💋

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
انشالله موفق باشی عزیزم😘😘

فدات گلم سلامت باشی ھمیشہ❤️❤️

من و همسرم هر دو مهرماهی هستیم از همون روز اول گفتم اسم دخترمون مهرسا باشه😅😅😅

پسر هم مهراد الان دیدم رادمهر بود انتخاب بعضیا خیلی خوشم اومد😍😍😍

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
اي جانم دوتاش خوشگله

مرسی عزیزم 😍😍😍😘😘

تازه عقد کردیم 😅😅😅

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑