2777
2789
عنوان

چرا من هیچی بلد نیستم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خااااک تو سر من با این استعدادم.مردم استعداد دارن ما هم رییییدیم با این استعدادمون

😃😃😃😃همینم خیلیا ندارن

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام
شما همونى هستى كه قراره كلى شانس بيارى و بخت يارت باشه همه دوستات كه كلى هنر دارن پشت سرت بگن ببين ه ...

اوووووف یادم می مونه حرفت بخدا بخاطر حرفت دلم خواست منم شروع کنم کارای نیمه تموممو

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

از یه جایی شروع کن تو خونه نمون 

۴ ماه دیگه دانشگاهم شروع میشه ۱سال و نیم بیکار بودم هیچی یاد نگرفتم به نظرت تو این ۴ماه باقی مونده برم چه کلاسی بنویسم ؟؟

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

منم دوست دارم کلاس برم ولی نمیشه دخترم کوچیکه ولی بس ب خیاطی علاقه دارم بدون هیچ کلاسی یه لباس کوچلو خوشگل برا دخترم دوختم انقده ناز بود ک همه ادرس میپرسیدن ک از کجا خریدی گلم تو هم باید ببینی ب چی خیلی علاقه داری

چی‌بگم والا😑

منم کلا هنری ندارم،حتی شامم واسه شوهرم از گوگل میپزم

تازه. زبونمم درازه همش به شوهرم میگم من حیف شدم زن تو شدم،من زن تو نمیشدم هیچکس دیگه ام زن تو نمیشد  

منم میرم زبان،دلم میخواد ارشد ادامه بدم،ولی خیلی تنبلی میکنم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
ای خدا آخه چاقی هم شد استعداد.....منم ته تهش به خودم امید میدم حداقل این استعداد رو دارم😆

😃😃😃اینو نگم چی بگم😄

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام
منم هیچی بلد نیستم ینی هیچیاااا 

واقعا عین من حتی اشپزیمم افتضاحه کاری که همه زنا دیگه بلدن

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...