2777
2789
عنوان

چرا من هیچی بلد نیستم ؟

2443 بازدید | 47 پست

هرکسی رو که میبینی کلی هنر بلده دوستم کلاس خیاطی میره ...ارایشگری میره ...میخواد گل کریستال هم یاد بگیره ولی من نه ..پشتکار ندارم تو کاری کلاس سیاه قلم رفتم ول کردم ...خیاطی هم رفتم و ول کردم هیچی بلد نیستم بعضی وقتا حسودیم میشه کاش منم پشتکارم خوب بود و الان هزارتا هنر بلد بودم و لاقل یه منبع درامدی واسه خودم داشتم تازه پسفردا میخوام برم بنویسم کلاس زیبایی اندام ولی اخه به چه دردم میخوره فقط اندامم زیبا میشه کاریش نمیتونم بکنم که 

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو یاد بگیر 

پشتکار ندارم ول میکنم 

خسته هم شدم ازبس توخونه موندم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

منم هیچی بلد نیستم

ینی هیچیاااا 

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
خو عزيزم توام دست بكار شو 

چطوری ؟

منم فقط استعداد چاقی دارم    

خخ عزیزم