2777
2789
عنوان

نگرانه خانواده مم😢😢کاش بمیرم😢

1413 بازدید | 35 پست

از خانوادم دورم و بشدت عاشقشونم میدونم همه عاشق خانواده شونن 😞همش نگرانم براشون اتفاقی بیوفته 😢با این اوضاع کشور ودزدی و  گرونی و این حرفا همش نگران خواهرکوچولومم ک مدرسه میره میترسم اتفاقی براش بیوفته همش نگرانه مادرو برادرامو پدرمم همش کابوسه اینو دارم نکنه اتفاقی براشون بیوفته .😢😢چقد جوون میمیرن چقد اتفاقای بد سر بچه ها میارن چقدروزگار بد شده قبلنا انقد مرگ جوون وجود نداشت انقد بیماری نبود😢خدایا چی به سرمون داره میاد 😢خدایا مرگ جوونو اتفاقای بدو بیماری رو حتی از دشمنامون دور کن خانواده هامونو تو پناه خودت حفظ کن.افسرده شدم بخدا😢😢😢😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش میگم خدایا قبل از خانواده م بمیرم 

ای جانم فقط استرست بالاست.دوس داشتی برو یه روانشناس یا روانپزشک که یه قرص خفیفی هم بده بهت یمدت بخور.بقول یه روانشناسی گاها آسیب تو مغز باعث اضطراب میشه.و برا درست کردنشم باید دارو خورد.منم مثل تو بودم با این تفاوت که همه نگرانیا متوجه خودم بودن.و همش نگران مرگ یا بیماری خودم بودم.بشدت ها.رفتم و تمام این مراحل که گفتمو طی کردم.و الان خدارو شکر میکنم که کنترل افکارم دست خودمه

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!