2777
2789
سلام سلام صد تا سلام هزار و سیصد تا سلام 😄😜❤💘 عزیز دلللم معلومه که خوبم تو رو دیدم بهترم شدم 😍

قربونت برم .منم خیلی خوشحال شدم تورو دیدم.❤❤❤  اگه حال داشتی ی تاپیک بزن یکم خوشباشیم😍😍😍😊😙😙😙

کاش میشد مُرد بی آنکه مادرم بفهمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله گل پسر و دخترت بیان بغلت😘

ووووووووی اگه بشه ک چی میییییییشه🙈🙈🙈🙈 اصلا از خوندن جمله تم یجوووووری شدم😍😍 وااااقعا مرسی از دعای قشنگت😘😘😘😘😘

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
عه لقب خودتو میخوای بذاری روی بچه؟😍😜❤

جووووووون, فدای شمااا 

چطوری عزیزم خوبی خوشگل؟ 😍😍😘😘😘😘😘

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
بچه هاتن😨

ن بابا مگه جوجه کشیه

اسم بچه های خواهرمو خواهرشوهرمو برادرشوهرمه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

اسم پسرم محمد حسین

اسم تو راهیم محمد حسن

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
ندارم ولی اگه پسر باشه سورنا دخمل باشه سونیا 😍 البته قبلش باید باباشون بیاد 😒😂

وای از دست تو😂😂😂😂😂

امیدوارم همشون به زودی بیان 😂😍❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***